2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9080 بازدید | 229 پست
من زیاد ساعت جفت میبینم و حتی۰۰:۰۰نشونه چی هس؟

اینا بیشتر نشونه اینه که به خواستت میرسی یه جؤر امید بهت میدن که کنارتن .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميتوني بهم كمك كني منم فرشته ي نجات دهندمو پيدا كنم؟

نجات دهنده من.خودش منو پیدا کرد.توی چهارده سالگیم.شاید باید دعا کنی بیادو پیدات کنه

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده
سلام من . اموزش هم میدم. تصادف میخواستیم کنیم راه برگشت از مشهد که فرشته محافظم رو صدا زدم وکمکم ک ...

چه جالب به قانون جذب مرتبط هست؟ 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد / زندگی درد قشنگی است که جریان دارد.😍😍                              برای همتون از خدا تجربه عشق رو آرزو می کنم یه عشق آسمونی 😍
بوی عجیب وخوب چی؟

این یعنی حضور دارن کنارت بوب عطرررر. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
شما استفاده کردی؟ نتیجه داشته؟ 

دارم استفاده میکنم فعلا که جواب نداده یکماه هر روز ولی ادامه میدم ببینم چی میشه میگن برای بعضیا دیر جواب میده 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
میتونم بپرسم چ سابی؟ خطر نداره؟

ساب ثروت نه خطر نداره خیلیا گوش میدن نهایتا اثر نمیکنه دیگه 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
قيمت هم ميدي عزيزم؟  هر دوره جداء يا همش باهمه؟

نه یکیه .چون میخوام همه بتونن استفاده کنن.

قیمت بیستو پنج هزارتومن هست. قیمتش بیشتر هستش اما چون میخوام همه ببان وزندگیشونو تغییر بدن کمش کردم .

یعنی میبینی وحرف میزنی بهاش؟

یعنی باهاش حرف میزنم.ولی وجودشو حس میکنم و جواب میده.مثلا من قاچاق از ایران خارج شدم سر مرز صداش زدم بلند فریاااااد زدم بالاسرم برجک بود.منو ندیدن صدامم نشنیدن زرت افتادم داخل کانال اب.بعدش از کوه پرت شدم داخل رودخونه .بخام کامل جریانشو تعریف کنم باید تاپیک بزنم ساعتها تایپ کنم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده