2777
2789
عنوان

کیا نشانه‌هایی از حضور فرشته نجات رو درکنار خودشون رو احساس کردند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9091 بازدید | 229 پست
پیج اینستا اگر دارید معرفی کنید لطفا

پیج دارم ولی خلاصه کتاب میذارم اونجا وجملات انگیزشی. 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
یبار خوابیده بودم تو خواب حس خفگی شدید بهم دست تا حدی که حس دارم واقعا دیگه مرگم نزدیکه بعد هی یکی ا ...

چه جالب دقیقا عین من اوله ازدواجمون خواب بودیم گاز گرفته شده بودیم انگار یهو یکی صدام زد بیدار شدم فقط شوهرم صدا زدم یهو بیهوش شدم اونم خوابش خیلی سنگینه فقط خواست خدا بود که با صدای اروم من بلند شد وقتی به هوش اومدم دیدم داره با صدای بلند گریه میکنه میگفت با یه زجری راهه تنفستو باز کردم تمام زبونو دهنم زخم بود از بس با دست فشار داده بود از هم بازکنه لبو زبونمو که کیپ شده بود اخرم تو بیمارستان دکتره کشیک به پرستارا گفت از مردمکاش مشخصه چند دقیقه اصلا تنفس نداشته خودمم اون موقع یه خوابه عجیب دیدم انگار همین الان بود واسم که طولانی میشه دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداازرگ گردن بهمون نزدیکتره.

احسنت موافقم.

تنها عشق خالص خداس منو همیشه با خوبیاش شرمنده میکنه😊

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

ساعت جفت یعنی چی؟؟؟ من اولین بار این چیزا رو دارم میشنوم....ادم تقریبا معتقدیم هستم چرا قبلا جایی دراین مورد نشنیدم یا نخوندم؟؟؟ اسم فرشته هامون رو از کجا میدونیم....من فقط از خدا و ائمه همیشه کمک خواستم و حاجت گرفتم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
عزیزم توی گروهم اموزش میدم اگه میخواید عضچ شید  درخواست دوستی بفرستین تا شماره بدم واتس

جملات تاکیدی چطوریه؟ 

هیچ چیز غیر ممکن نیست من میتونم😻....《2023/1/1》                                                                         
اسمم ماریا هستش.اسم اولین دخترم که رفت بهشت ماریانا بود دومی ژینوس.خاستم ترکیب اسممون رو بنویسم نفهم ...

آخی عزیزم😔یعنی دوتا دختر داشتی که فوت شدن؟؟؟ چندسالشون بود؟؟؟ ببخشید 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
رضوان جون شماایموشن کدوبادی کد هم آموزش میدین؟

نه عزیزم 

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم  استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت  آزمندیان اقای عزیز عباسمنش  از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم  مرسی که هستی. 
آخی عزیزم😔یعنی دوتا دختر داشتی که فوت شدن؟؟؟ چندسالشون بود؟؟؟ ببخشید 

ماریانا دوماهش بود .امبولانس دیر رسید.ژینوس بخاطر خطای پزشکی رفت

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

منم یه بار که شهرستان رفتم با شوهرم کارگر داشتیم بعد وقتی اونجام سر شب از خستگی خوابم میبرد ولی اونشب همش یکی انگار صدام میکرد یا نمی زاشت بخوابم خوابم میبرد بیدار میشدم تو حیاط و نگاه میکردم تو اون تاریکی منی که جرات نداشتم قبلا حتی به اون حیاط درندشت نگاه کنم تا صبح همش انگار دنبال چیزی بودم ساعت ۷ خبر رسید که مادرشوهر عزیزم تو حیاط خونمون تو شهرمون پر کشیده رفته پیش خدا خدا رحمتش کنه زندگیم با رفتن اون یه جوری شده انگار خالی هستم و دیگه اون ادم شاداب قبل نیستم عزیزم چرا رفتیییییییی

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
جملات تاکیدی چطوریه؟ 

مثلا درمورد چیزی که میخواید مثلا پول حمله مثب مییگید وکلی تکرارش میکنید تا ملکه ذهنتون شه