دوستان ما قراره بیام مهرشهر بخاطر کار شوهرم...حالا به نظرتون کیان مهر محیطش خوبه؟خونه هاش که خیلی قشنگ و تازه ساخته
جای دیگه ای تو مهر شهر هست قیمت خونه هاش مثل کیانمهر باشه؟
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه سرویس شوهرم از بلوار ارم رد میشه میخوایم یه جوری نزدیک به بلوار ارم باشه
پس فاز 4 هم میرم ببینم
کیانمهر پرت ترین نقطه کرجه ازبلوار ارم هم خیلی دوره خیلی جای مذخرفیه تا برسی به مراکز خرید چندساعت ...
یه قسمت هست کوی زنبق سر ارم هست اونجا چی؟
از تو نقشه و خونه های دیوار دیدم و گرنه تا حالا نرفتم حالا این هفته قراره بریم
کوی زنبق خونه هاش ویلایی هستن ولی اپارتمانی هم داره همیشه بوی بد میاد اونجا.ما دوسال کیانمهر بودیم خونه رو فروختیم فرار کردیم.حسین اباد به نظرم بهتره هم به بلوار ارم نزدیکه هم نسبتا جای خوبیه
کوی زنبق خونه هاش ویلایی هستن ولی اپارتمانی هم داره همیشه بوی بد میاد اونجا.ما دوسال کیانمهر بودیم خ ...
ممنون عزیزم از راهنماییت