2777
2789
عنوان

مجردی بهتره یا متاهلی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست

ازدواج نکن.بیکاری مگه

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی ازدواج کنی و عشق به دلت بیفته همه این نه ها برات تبدیل به یک بله طلایی می شه. 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

من ازدواج کردم و متاهلیم رو خیلی بیشتر از مجردیم دوست دارم

ازدواج همشم کار خونه و بشور و بساب نیس 

ینی حداقل برای من که اینجور نبوده

چون خودمم کار میکنم خونه ما هرکی بیکار باشع کار خونه رو میکنه ولی یه چیزی ام هست 

آدم وقتی خونه زندگیشو دوست داشته باشه با جون و دل براش زحمت میکشه

ینی ربطی به اینکه قبلا اینکارو میکرده یا نه نداره

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اگه از نظر مالی مستقل هستی و میتونی به کارهایی که بهش علاقه داری بپردازی مثلا سفر بری بیرون و اینا بری و خوش بگذرونی و از زندگیت لذت ببری صد در صد ازدواج نکن مخصوصا اینکه بچه هم نمیخوای

خواستی ازدواج کنی 

همه اینا رو شرط ضمن عقد کن بگو بچه نمیخوام کار خونه هم انجام نمیدم 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

واشاغل هستین که دلتون نمیخوادکارای خونه بکنید؟بعدالان۳۰سالتونه بچه هم نمیخواین😳😳😳پس منکه۱۹سالمه ودوساله هست ازدواج کردم چی؟؟؟البته هنوزبچه ندارم ولی حداقل۱۰سال دیگه که چرا،البته اگه طلاق نگرفتم درهرصورت یاشرایط ازدواج روبپذیریاهم ازدواج نکن ،ازدواج چیزخوبی نیست من دوساله ازدواج کردم عین چی پشیمونم

فعلا مجردی چون ۵۵ بسته حمایتی دارید😂😂😂

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم