2777
2789
عنوان

مجردی بهتره یا متاهلی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست

به نظرم تا یه جایی مجردی خوبه بعد از اون دور و ورت خلوت میشه و نیاز به یه همراه داری.

من با حرف بعضی از متاهلا که میگن ازدواج خوب نیست موافق نیستم اونا ازدواج موفقی نداشتن که ناراضیاتیشون مشخصه دلیلش

اونایی هم که ازدواجشون خوبه وای باز میگن مجردی بهتره و ازدواج نکن من موندم چرا طلاق نمیگیرن تا از باقی عمرشون لذت ببرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیدونم کدومش بهتره برا من دوتاش خوب بود 

ولی اینجا ک میگی ک هیچ کاری تو خونه انجام نمیدم و برا همین دو دلم 

دوران مجردیه من میخوردم میخوابیدم میرفتم بیرون تفریح حتی لباسم هم نمیشستم ولی از وقتی ک میخواستم ازدواج کنم همه میگفتن با این رفتارت و تتبلیت صبح عروسی برت میگردونن بهمون 😅انقد تنبل بود 

ولی الان ۳ ماهه ازدواج کردم خودم ب تنهایی نمیتونم ببینم یجا ریخته و پاش باشه نمیتونم بزارم لباس کثیف برا فردا بمونه همیشه خونه مرتبه ناهار و شام ب موقعه کمد همیشه مرتب همیشه در حال اتو کردن لباس 

والان شما کاملا باید بفکر ازدواج باشی نزار سنت بیشتر بره بالا 

مجرد بودن خیلی بهتر متاهلی یعنی محدودیت 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

خواهرت حرف درستی نمیزنه

اول اینکه شما تا حالا توی رابطه جدی نبودی 

آدم که بره توی رابطه جدی و همسرش رو دوست داشته باشه یهو خیلی تغییر میکنه 

دوم اینکه منم کار خونه نمیکنم 

بچه هم دوست ندارم

الان ازدواج کردم 

برای کارهای  خونه  خدمتکار دارم 

و بچه هم با همسرم صحبت کردم و ایشونم نمیخواد

این ته ته ماجراست 

ولی میبینی که ازدواج کردم و الحمدلله خوشبختم 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خواستی ازدواج کنی  همه اینا رو شرط ضمن عقد کن بگو بچه نمیخوام کار خونه هم انجام نمیدم

نه بابافایده نداره همین طوراگه قبول کنه میتونه بزنه زیرش بعدش تومیمونی یایه عمرحسرت گذشته یاهم طلاق ودردسروافسردگی مثل من البته من هنوزطلاق زیادتوفکرش هستم ولی اقدام نه وتنهاچیزی که براخانمهاسن بالاتقریبااینکه بگن خق طلاق تاآقاروبروش بفهمه تاچه خدمعیارهات برات مهمه

به نظرم تا یه جایی مجردی خوبه بعد از اون دور و ورت خلوت میشه و نیاز به یه همراه داری. من با ح ...

من ازدواج بدی نداشتم 

اما صد در صد با شرایطی که دقیقا از نظر مالی و شغلی الانم ترجیح میدادم مجرد باشم ولی اینکه الان بخوام طلاق بگیرم خیلی متفاوته من اگه برگردم مجردی رو انتخاب میکنم اما الان تو شرایطی که هستم جدایی رو انتخاب نمیکنم چون فقط خودم نیستم همسرم و پسرم خانواده ها هم از این جدایی آسیب میبینن

واشاغل هستین که دلتون نمیخوادکارای خونه بکنید؟بعدالان۳۰سالتونه بچه هم نمیخواین😳😳😳پس منکه۱۹سالمه و ...

شما بچه بودی ازدواج کردی 

ازدواج به موقع و عاقلانه خیلی هم خوبه 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

هرانسانی ب ی سنی ک رسید نیاااز داره ب ازدواج..وقتی ک ب اون سن برسیو ازدواج نکنی یعنی ی مرحله از زندگیتو باشکست پشت سر گذاشتی و اون مرحله رو سالم پشت سر نذاشتی..ک صددرصد ی مشکلات اجتمایی جسمی روحیم داره..حالانمیگم هرکی ازدواج نکرده سالم نیستا..اینی ک من گفتم ازنظر روانشناسی و علمی هس 

انسانم آرزوست..