2777
2789
عنوان

مجردی بهتره یا متاهلی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 50 پست
 به نظرم تا یه جایی مجردی خوبه بعد از اون دور و ورت خلوت میشه و نیاز به یه همراه داری. من با ح ...

اولش هیچی ازروی سرخوشی نمیگه ازدواج بده یاخوب حرف شمادرست که حتمااززندگیشون راضی نیستن که میگن ولی شماازکجامیدونیدشایدم طلاق گرفتن یاهم اگه نمیگیرن بخاطراینکه شایدمطلقه بدتررررباشه و...

نمیشه گفت کدومش بهتره.مجردی یه خوبیایی داره متاهلی هم همین طور.یه استاددارم که میگه مجردی وتنهایی از ازدواج غلط بهتره.ازدواج اگه ازروی شناخت وتصمیم درست باشه خوبه مجردیم اگه ازش لذت ببری وشاد باشی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شاغل نیستم، حوصلشو ندارم

این عیب بزرگیه 

شاغل نبودن شما در این سن باعث میشه از یک خانم مستقل هدفمند به یک دختری گه توی خونه منتظر شوهره تغییر کنید 

یک خانم که از نظر مالی مستقل هست در ازدواج و همه چی نظرش فرق داره و وجهه اجتماعی متفاوتی داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

نه شاغل نیستم، حوصلشو ندارم

نه خانومی من اینقدتنبل بودم وهستم که همه میگفتن واسه همینم شده طلاقت میده ولی عکس خونمواگه برات بفرستم میبینی که نه خودت وقتی بری واردرابطه بشی کدبانومیشی من الان کناربخاریموپتوروم هرموقع هم دلم میخرادتمیزمیکنم وبه کسی هم ارتباطی نداره مهم ابنه همینوبگی چون بعضی مادرشوهراو....اگه یسره بیان خونت وفضولی کنن سخته واگه روزخواستگاری بگی من تاحدودی اینطورم وحداقل سه چهاربارتاکیدکنی که سختگیرنباشن و...درست میشه😊😊😊😊

یه دبیرداشتیم میگفت عاقلانه تصمیم بگیرعاشقانه زندگی کن من عاقلانه تصمیم گرفتم ولی خب وقتی کلی دروغ بگن بهت ولی بعدمحدودت کنن میشه یاطلاق یامتنفربودن ازازدواج بایدطرفتوقسم بدی که صادق باشه😔😔😔😔