2777
2789
عنوان

لباس مجلسی لمه

719 بازدید | 2 پست

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارید در مجالس و مهمانی های مهم بدرخشید، پارچه ی لمه انتخاب مناسبی برای شماست! پارچه‌ی لمه، پارچه‌ای ریز بافت و ظریف است که خاصیت کشسانی بالایی دارد. این مدل پارچه با وجود لطافت و ضخامت اندک، معمولا نیازی به داشتن آستر ندارد و به تنهایی پوشش خوبی ایجاد می‌کند. برندهای معتبر لباس شب، اخیرا در طراحی مدل های لباس مجلسی زنانه لمه، خلاقیت و نوآوری زیادی به خرج داده‌اند و مدل های جذاب و زیبایی را طراحی کرده اند.

ویژگی اصلی پارچه ی لمه که آن را در مقایسه با سایر پارچه های لباس مجلسی متمایز می کند، استفاده از اکلیل های ظریف براق در طراحی این مدل پارچه است.

طراحان لباس شب از پارچه لمه هم برای خرج کار لباس مجلسی و هم به عنوان پارچه‌ی اصلی لباس استفاده می‌کنند. در سال گذشته، این پارچه هم در سبک های رسمی مثل کت-دامن و هم در مدل های کوتاه و کژوال به کار رفته و نتایج خوبی به همراه داشته است. اگر شما هم به دنبال مدل لباس مجلسی زنانه لمه هستید، می‌توانید با نصب اپلیکیشن کمدا و جستجو در قسمت لباس مجلسی٬ مدل‌های ترندی و جذاب را با نصف قیمت بازار خریداری کنید.

این مدل پارچه، در طراحی و دوخت لباس مجلسی های آستین بلند و پوشیده نیز به کار برده می شود. در ادامه، چند مدل لباس مجلسی آستین بلند با پارچه لمه را می بینیم.

پارچه لمه تنها برای دوخت ماکسی های مجلسی به کار برده نمی شود؛ دامن های کوتاه و میدی، اورآل ها و سارافن های مجلسی آیتم های دیگری هستند که با این مدل پارچه، همخوانی خوبی دارند.

منبع:https://www.komodaa.com/blog/lame-dress/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.