2777
2789
عنوان

خانمایی که تنبلی تخمدان دارین.بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 40 پست
یه روزقبل امپول وبعداز ۳۶ ساعت .شما ازروز۱۱ تا ۲۲ یه روز درمیان رابطه داشته باش تا همیشه اسپرم‌ تورح ...

چون همسرم خیلی کم میاد خونه بیشتر سر کار هستش .واسه همین پرسیدم .

خیلی ممنون .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکترم به من گفت بعد از زدن تا آمپول تا ۸ ساعت رابطه نداشته باشم و بعدش به مدت سه تا چهارشب

منم ۲ سال ازاین امپول زدم هرماه دوتا قبل زدن رابطه باید باشه بعد ۳۰ الی ۳۶ بعد میترکه تخمک بازم اون موقع رابطه حتی تونتم اونجوری زده راحتش این که از روز۱۱ تا۲۲ یه روز درمیون پاها بالا😁

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

اسی رحم توهم گرم کن باخوردن عسل طبیعی یا خوردن ۱۵ روزاب پیاز تا همه ی کثافت های رحمت بیادبیرون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اسی رحم توهم گرم کن باخوردن عسل طبیعی یا خوردن ۱۵ روزاب پیاز تا همه ی کثافت های رحمت بیادبیرون

عسلو که همیشه میخورم

آب پیازم سه دوره خوردم فایده نداشت

نمیدونی هزینه عکس رنگی چقده

فولیکول داری کوچیک باید دارو تحرک بخوری .اندازه اندومترم زیادچون پریودشدی باید مابین۶تا۹ باشه فک کنم ...

عزیزم این فولیکولام ماله دیروز بوده

و من امروز پریود شدم.تا روز ۱۴ سیکل سایز فولیکولام که خیلی بزرگ میشه...ی جا خوندم هر روز سایز فولیکول ۲ میل اضافه میشه

سوالم این بود که قبل پری مگه میشه فولی داشت یا اینکه طبیعیه

عزیزم این فولیکولام ماله دیروز بوده و من امروز پریود شدم.تا روز ۱۴ سیکل سایز فولیکولام که خیلی بزرگ ...

نه نه این فولی هات با پریودت ازبین میره فولیکول طبیعی توپریودایجادمیشه الان رحمت توریزش کرد هرچی بودونبود اومد پایین اگه اونطورباشه اسپرمم تو رحمت باشه لقاح انجام میشه اونم زبون لال بچه میشه حیض..از فردا فولی هات رشدمیکنن تا روز۱۴ سیکلت بایدبه اندازه ۲۰ برسه که بترکه اگه روز مثلا۲۰ سیکلت فولی داری اندازه اش ۱۰ مینویسن pco.

اصلا سایز دو ۳ فولیکول نیس که توشهرما کمترش از۱۵ باشه مینویسن pcoنه غالب غالب به اندازه نرمالش میگن .بازم بایداز داروها استفاده کنی تا بزرگ شن درمان دیگه نداره رازیانه تخم هویچ اینا فقط زمانتو ازدس میدی بازم هرجور راحتی ولی بازم برو دکتر میدونم سخت سخت ولی چاره چیه آی یوآی کن بعد زبونم لال نشد ولش کن 

اصلا سایز دو ۳ فولیکول نیس که توشهرما کمترش از۱۵ باشه مینویسن pcoنه غالب غالب به اندازه نرمالش میگن ...

خیلی ازت ممنونم.راهنماییت کمکم کرد در مورد فولیکول و رحم

با ۱۷ سال سن خیلی سختمه دکتر برم و به نتیجه نرسم.بهترین دکتر شهرمون رو رفتم یک سال تحت نظرش بودم فولیکولام هم رشد کردن ولی بازم نگرفت..با مصرف داروها خیلی اذیت میشم الان همه بدنم شده موی زائد همه بدنما...منم تصمیم گرفتم دیگه دکتر نرم بشینم سر درسم ببینم خدا چی میخواد

الانم چون پریودم عقب افتاده بود خودم همینجوری رفتم سونو دادم و اون فولیکولا برام سوال برانگیز بود که تو جوابمو دادی😘😘

خیلی ازت ممنونم.راهنماییت کمکم کرد در مورد فولیکول و رحم  با ۱۷ سال سن خیلی سختمه دکتر برم و ب ...

خواهش ولی منم ازسن ۱۷ سالگی تا الان که آخرای ۲۰ ام دارو خوردم امپول زدم هرماه اصلا استراحت نداشتم چه میشه کرد .فقط استرس روازخودت دور کن اگه فولی هات خوب رشدمیکنه بادارو پس چرالقاح نمیشه اونوپیدا کن علتشو و سقطم نداشتی تاحالا

خواهش ولی منم ازسن ۱۷ سالگی تا الان که آخرای ۲۰ ام دارو خوردم امپول زدم هرماه اصلا استراحت نداشتم چه ...

هنوز باردار نشدی؟؟مشکل تو چیه؟؟

ن بابا اصلا سقطم نداشتم....شاید برم ی عکس رنگی انجام بدم..میگم شاید لوله هام بسته باشه

خیلی استرس دارم خیلی.واسه همین میخوام خودمو با درس خوندن سرگرم کنم که استرسم کم بشه

هنوز باردار نشدی؟؟مشکل تو چیه؟؟ ن بابا اصلا سقطم نداشتم....شاید برم ی عکس رنگی انجام بدم..میگم شاید ...

از عکس نترس.. اصلا درد نداره...اصلاااا... حتی قد نیش پشه...واسه بعضی ها با همون عکس باز شده

لطفا برام دعا کنید که بارداری سالم و راحتی داشته باشم..بعد از یه سقط...