2777
2789
عنوان

جاری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 57 پست
اره عروسا خوب باشن دلشون با خانواده شوهرشون صاف باشه هرچی تیکه انداختن جوابشونو ندیم با مهربونی و عش ...

جاری من واس اش پشت پای شوهرش منو دقیقه های اخر دعوت کرد درحالی که همه بودن من به مادرشوهرم گله کردم مادرشوهرم بهش گفته مامادرشوهرم گفت یه سلیته بازی دراورده یه جیغ و دادی کرده که چرا طرف اونو میگیری ولی همون جاریم بازم خیلی واسه مادرشوهرم شیرینه درحالی که بهش بی احترامی ام میکنه نمیدونم چرا درهرصورت دوسش دارن

جاری من واس اش پشت پای شوهرش منو دقیقه های اخر دعوت کرد درحالی که همه بودن من به مادرشوهرم گله کردم ...

😑من جات باشم گلایه نمیکنم از خدامم هست اخراش برم.گلایه کنی از چشم میوفتی..بنظرم رابطه جاریت با مادر شوهرت صمیمی تره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑من جات باشم گلایه نمیکنم از خدامم هست اخراش برم.گلایه کنی از چشم میوفتی..بنظرم رابطه جاریت با مادر ...

جاری من جشن عقد منو شوهرم کادو ۱۰۰ داد در حالی که عقد داداش خودش یه ماه بعد ما بود ۳ میلیون کادو بهش داد ۵۰۰ تومن هم شاباش😑😑محضر هم نیومد ن خودش ن برادرشوهرم..منم به شوهرم گفتم عزیزم من داداشتو خیلی دوست دارم اما با این کارش ناراحت نشدم فقط بدون نباید بعدا جشن دخترشون از ما توقع داشته باشن اونا بی فرهنگ بودنشونو ثابت کردن

😑من جات باشم گلایه نمیکنم از خدامم هست اخراش برم.گلایه کنی از چشم میوفتی..بنظرم رابطه جاریت با مادر ...

نه اصلا مثلا خیلی راحت به مادرسوهرم گفت به جهنم که ناراحتی از دستم یا خونه مامانش کنار خونه مادرشوهرم ده بار بره اونجا یکبار نمیره پیشش

جادو خیلط بده همین جاری بزرگم خیانت کرد از یه نفر دیگه ۴ ماهه حامله شد آبرو ریزی شد همه فهمیدن..بعدش کل خانواده شوهرمو جادو کرد حتی بهش نازک تر از گل نگفتن انگار مهم نبود الانم یجوری رفتار میکنن انگار ن انگار