2777
2789
عنوان

جاری جان

1135 بازدید | 57 پست

من قبلا باجاریم خیلی خوب بودیم همه جاباهم میرفتیم تا یه روز اون رفته بود تفریح چندروز ماباپسرخاله شوهرم رفتیم بیرون که اتفاقی مادرشوهر و دوتا دیگ از برادرشوهرام بامااومدن من اصلا هماهنگ نکرده بودن یهویی شد جاریم وقتی اومد فهمید بهش برخورد ک چرا همبشه ماهستیم باید من هماهنگ کنم ولی تو الان هماهنگ کردی من هرچی بهش توضیج دادم متوجه نشد جلوی برادرزاده اونی ک باهاش رفتیم بیرون گفت شوهرتوکه پشت سراونا حرف میزد چیشد الان رفتید بیرون 

من هرچی واسش توضیح دادم حالیش نشد فقط گفتم واست متاسفم

جاری و باجناق هیچوقت فامیل نمیشن

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوماه باهم درحد سلام علیک بودیم تازه باز باهم خوب شدیم ولی راهمونوجداکردیم دیگ باهم جایی نمیریم .تا دیروز ک مراسم فاتحه یکی از اشناهابود بما چیزی نگفتن ماهم نرفتیم منو ک دید گفت همه ی جاری هابودیم  فقط تو نبودی با یه قیافه خاصی من گفتم عیبنداره ما سوم میریم گفت وای ما که نمیریم دیگه گفتم باشه تا امروز دیدم باز اومده خیلی خیلی سردباهاش برخورد کردم بنظرتون رفتار من بد بود؟اخه یجوری گفت ک من نیام 

دخترعمومم هست اخه

محلش نده بابا . هر کی هست واسه خودشه . دیدی که بالاخره زهرشم ریخت

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 
به نظر من خیلی حرفش زشت بوده یعنی با کوچکترین حرف همه ی رازهایی ک بینتون بوده رو چوب حراج میزنه چقدر ...

من کلی راز ازش دارم ولی هیچ وقت نمیگم 

سرویس اکروپال منو قرض گرف دوتا تیکش شکست من یکبار به روش نیاوردم اما یروز ماشینشونو بخاطر من توقیف کردن هرجا نشست گفت که مقصرمن بودم

امروز یاهاش سرد رفتار کردم خیلی جا خورد

کار خوبی کردی