2777
2789
عنوان

بالا رفتن سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2420 بازدید | 98 پست
دین میگه یه پسر باید بتونه شرایط اقتصادی که پدر محترم رو در حدود 40 الی 50 سال برای شما ساخته و در ش ...

اوضاع

اوزاع😐

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دقیقن  جهاز گرون شده خونه گرون شده طلا گرون شده رهن خونه الان شده به قیمت خرید همون خونه ت ...

مرسی حال نداشتم جوابشو بدم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
من گفتم  بیکار ؟

کلن ازدواج با قوانین ایران به ضرر زن امروزی هست 

بخصوص شاغل و مستقل هم باشی 

چرا باید وارد یک رابطه ای بشی که اجازه خروج ازش رو نداری ؟

چرا باید زندگیت رو در شرایطی به اشتراک بذاری که نهایتش یک هشتم برای تو هست 

بچه ای که تو دنیا میاری هیچ اختیاری بهش نداری 

برای خروج کشور لنگ اجازه یک فرد دیگه باشی 

درگیر حاشیه و مسئولیت بی ثمر بشی

نهایتش ازدواج برای زنانی خوبه که محل درآمد و روزی شون شوهره 

دین میگه یه پسر باید بتونه شرایط اقتصادی که پدر محترم رو در حدود 40 الی 50 سال برای شما ساخته و در ش ...

دین میگه جهازی که هنوز مادر طرف نداره دختر ببره ؟

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
 شماداری کلی صحبت میکنی یادرموردشرایط خودت حرف میزنی

کلی هست حداقل ها رو کی گفته نباید داشته باشه

اسمش زندگی مشترک هست 

نه این که پسره جر بخوره زیرفشار و دختر خانم بخواد بیاد و از آورده های پسر استفاده کنه

بزمجه😂😂😂😂😂😂😂😂😐😂

منم خواستم بگم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
اولا این فرهنگ ربطی به کف نداره به تمام جامعه سرایت کرده دوما ازدواج نکنه و تشکیل خوانواده نده خ ...

به خود ادما مربوطه

ساده ترینش اینکه دخترا بالای 18 تقریبا ازادن 

ولی بعد ازدواج قوانین کاملا احمقانه میشه

دوم اینکه وقتی انقدر خیانت زیاده طرف احمق اعصاب ارومشو درگیر کسی کنه؟؟؟

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

خانواده دختر اگه ایرادی میگیره بخاطر اینه ک نمیخواد دخترش بره توی زندگی که سطحش از خونه پدرش پایین تر باشه 

وگرنه همه توی این اوضاع همدیگه رو درک میکنن و میدونن نباید سختگیری های الکی کنن

همیشه بگرد ببین پیش کی میتونی بلند فکر کنی...این یعنی حس خوب 😍😁