2777
2789
عنوان

بالا رفتن سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2422 بازدید | 98 پست

نه من هیچ نقشی نداشتم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بهتره  سعی کنی با هم سطح و هم فکر خودت ازدواج کنی  لازم نیست غصه سن ازدواج بقیه ...

اولا این فرهنگ ربطی به کف نداره به تمام جامعه سرایت کرده

دوما ازدواج نکنه و تشکیل خوانواده نده خب

آخرش چی ؟

خانم محترم  عامل سخت گیری های دختر خانم و خوانوادش حکومته :   &nbs ...

عاملش قوانین و فرهنگ ضد زن جاری در کشور هست 

که یک دختر رو وادار میکنه خودش برای همه چیز پیش بینی داشته باشه

چشم و هم‌چشمی نیست هروقت یکی بود بتونه در حدخونه پدر بهمون رفاه بده ازدواج میکنیم،اینو مگه خود دین ه ...

امضات 😁

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
    خانم محترم  عامل سخت گیری های دختر خانم و خوانوادش حکومته :   &nbs ...

بله دقیقن 

جهاز گرون شده خونه گرون شده طلا گرون شده رهن خونه الان شده به قیمت خرید همون خونه تو دو سه سال پیش

حالا چیزای اصلی رو یکی بخاد تامین کنه نه جشن و فلان باید حداقل ۲۰۰، ۳۰۰ میلیون نقد داشته باشه

آرمانی  حرف نزنیم که واقعگرایانه بگید

چشم و هم‌چشمی نیست هروقت یکی بود بتونه در حدخونه پدر بهمون رفاه بده ازدواج میکنیم،اینو مگه خود دین ه ...

دین میگه یه پسر باید بتونه شرایط اقتصادی که پدر محترم رو در حدود 40 الی 50 سال برای شما ساخته و در شرایط و اوزاع اقتصادی مناسب یه پسر توی 5 .6 سال بسازه ؟