2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تکنسین داروخونه براکارسختترمیگیرن دستیارندون پزشکی دورشوبری راحتترکارپیدامیکنی ولی داروخونه ون ...

دستیار دندون پزشک کجا باید برن؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
دوره دستیار دندون پزشکی چقدر هزینه اشه؟

چه مدرکی باید داشته باشیم تا بتونیم دوره شو بریم؟برا تکنسین و دستیار دندون پزشکی؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

همسر من سال ۹۳ رفت دوره دید اون موقع ۴۰۰ بود الان حدود یه تومنه.بلافاصله هم رفت سر کار.اولش چند ماه بدون حقوق کار کرد تا یاد گرفت الان دیگه عالیه.

البته همسر من به عنوان شغل دوم رفت

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
دستیار دندون پزشک کجا باید برن؟

همون مراکزی ک دوره تکنسین داروخونه میزادن یاجهاد دانشگاهی دارن دورش معمولاهم ۳ماه طول میکشه با بخش عملیش بعدمیتونن ب عنوان دستیارپیش دکترای دندون پزشک کارکنن