2777
2789
عنوان

شوهرم تولدم رو خراب کرد😭😭😭

1421 بازدید | 31 پست

بچه ها خیلی ناراحتم دیروز تولدم بود با کلی ذوق و شوق ذرت مکزیکی درست کردم به خودم رسیدم و منتظر ورود آقا بودم که گفته بود شام می ریم بیرون بگذریم از اینکه فقط پیامکی تبریک گفت و توی تماسش یه تبریک خشک و خالی نگفت وقتی ام اومد از نوع موهام ایراد گرفت اعصابم خورد شد من منتظر بودم ازم تعریف کنه نه اینکه ایراد بگیره منم ناراحت شدم گفتم تو بهم توجه نداری گفت حالا بزار برسم خونه خلاصه رفتیم بیرون منم دلم میخواست عکس بگیرم بزارم صفحم همش ناراحت بود بعدشم باباش زنگ زد جواب نداد باباشم که گییییره به من زنگ زد من جواب دادم گفت چرا جواب دادی وقتی من جواب نمیدم گفتم یعنی چی تو باید ازم تشکر کنی که تماس بابات رو بی پاسخ نمی زارم این از احترامم هست خلاصه اومدیم خونه کلی دعوا که چرا هی عکس می گیری چرا بیرون اینجوری رفتار میکنی بعدشم تا صبح گریه کردم یه کیکم گرفته بودیم که اصلا کوفتم شد کلی معذرت خواهی کرد صبحم کلی ببخشید گفت ولی احساس میکنم خیلی بهم ظلم شد و بیخود و بی جهت روز تولدم خراب شد آخه چرا فقط به خاطر جواب دادن به تماس یا ۴تا عکس...قبلنا اینطوری نبود خیلی دلخورم ازش الآنم رفته بیرون کار داشته گفت شب میام دوباره تولد میگیربم جبران میکنم ولی دلم خیلی پره همیشه تنها بودم فقط دیشب فرصتی بود که از بودن باهم لذت ببریم که خراب کرد اونم به خاطر هیچی

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

وا حالا چرا هی میگی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اشکال نداره

همينکه درکش ميرسه که ناراحتت کرده و درصدد جبرانه،بازم خيلي خوبه

جنبه مثبتشو ببين☺

تولدتم خيلي مبارکا باشه😍😍😍😍

عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍                                                                                          یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید  کالاد ساهو 😐        ما😳      کالاد ساهو😎       بابام😨     من 😁          آخرشم يکي زد پس کله ي من،  رفت بيرون🤣🤣                                                                                           ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤

منکه به این نتیجه رسیدم که از شوهر توقع نداشته باشم واسه خوشحال کردنم و هر کاری میکنم بخاطر خوشحالی خودم انجام بدم چون همیشه ثابت شده که میزنه تو ذوقم

اینجوری ادم خیلی ریلکس تره نه اینکه بزارمش کنار.ازش توقع نداشته باشم 

توام اگه خودت از ظاهرت راضی و خوشحال بودی توقع نداشتی ازت تعریف کنه ناراحت نمیشدی با یه جواب با شوخی و خنده تموم میکردی

ممنونم بچه ها شاید بهتره صبر کنم ببینم چیکار میکنه چاره ای هم جز این ندارم چشام میسوزه انقدر گریه کردم به زور دارم مینویسم

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘