2777
2789
عنوان

شوهرم تولدم رو خراب کرد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 31 پست
عزيزم اشکال نداره همينکه درکش ميرسه که ناراحتت کرده و درصدد جبرانه،بازم خيلي خوبه جنبه مثبتشو ببين ...

قربونت برم مرسی

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه به این نتیجه رسیدم که از شوهر توقع نداشته باشم واسه خوشحال کردنم و هر کاری میکنم بخاطر خوشحالی ...

همون دیگه اعتماد به نفسم پایین اومده نمیدونم چرا...

برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘

عکس چیه اه من که اینستامو حذف کردم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
شوهر من که امروز تولدمه اصلا دلش نمیخواد پیش ام بمونه میخواد بره مسافرکشی

تولدت مبارک آخه چرا نمیخواد چرا مردا اینجوری میشن بعد از ازدواج

عکس چیه اه من که اینستامو حذف کردم 

من فقط سرگرمیم همین شده یه جای دور از خانوادمم خیلی تنهام 

من فقط سرگرمیم همین شده یه جای دور از خانوادمم خیلی تنهام 

من به چشم اعتقاد نداشتم ولی الان با تک تک سلولام اعتقاد پیدا کردم عزیزم منم راه دورم خانوادم پیشم نیستن ولی دیگه بمیرمممم عکس از خوشیام نمیزارم. مردم اه میکشن حرص میخورن و انرژی منفیشون میرسه به زندگی ادم. اومدم برا خودم پوشه پوشه خاطرات ثبت میکنم 

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

عزیزم طرز فکر آقایون ، روحیاتشون،  نگاهشون به مسائل پیرامونشون با ما خانما فرق داره .از لوس بازی و عکس گرفتن و گریه کردن و قهر کردن خوششون نمیاد.  دست خودشون هم نیست ذات و طبیعتشون همینه . شما هم زیاد گیر نده . بازم خداروشکر بالش برنداشته بره تو پذیرایی بخوابه و اومده معذرت خواهی کرده که اگه نمی کرد تا فی خالدونت می سوخت.  

من به چشم اعتقاد نداشتم ولی الان با تک تک سلولام اعتقاد پیدا کردم عزیزم منم راه دورم خانوادم پیشم نی ...

کجا ثبت میکنی 

کجا ثبت میکنی 

تو گوشیم و لپ تاپم برا خودمون دوتا.