2789

یه شب منو همسرم  داشتیم مورتال کمبت بازی می کردیم(بازی جنگی) وسطای بازی  سر بازی دعوامون شد،درحدی که هی دسته رو میذاشتیم کنار همسرم میگفت من بازی نمی کنم من میذاشتم کنار میگفتم من بازی نمی کنم،درحدی عصبانی میشدیم که صورتامون قرمز شده بود ولی  باز ادامه میدادیم،آخرش من قهر کردم بلند شدم رفتم رو تخت دراز کشیدم،جالب ترش اینجاست وقتی داشتم میرفتم شوهرم اصرار میکرد بیا بازم بازی کنیم خب،درآخر رفتم رو تخت دراز کشیدم و خوابیدم،فردا صبحش بیدار شدیم از بچه بازیمون هی تعریف می کردیم و می خندیدم😂😂😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آشمزیم بد بود قهر میکردم میگفتم باید مادرت بپزه تو بری بگیری بیاری واقعا دعوا میکردیم تا سر حد مرگ یه بارم سیلی خوردم سر همین موضوع سیلی الکیا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه بار ماهی گرفته بودیم. من سرکار بودم. شوهرم ماهی رو تیکه تیکه و سرخ کرده بود.

من اومدم داد و بیداد که میخواستم ماهی رو درسته با کله‌ش درست کنم😂 چقد گریه کردم😅

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

ما که اوایل تو بازی کارتی دعوامون شد

من ۶بار بردم

رفتم دستشویی برگشتم همه بازی پاره شده بود، منم کلی دعواش کردم که جنبه نداری، بد عصبی میشی

دعوای بدی بود🙃

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

وای ما یه ماه پیش تقریبا مسافرت بودیم با دوستاش  بعد مافیا بازی میکردیم اون تو دسته  مافیا بود شب اول منو کشتن منم وقتی فهمیدم پشتمو کردم بهش محل نزاشتم تا اخرشب گف گشنمه من گفتم ب منچه برو غذا بخور گف بیا برام بکش منم نرفتم دعوامون شد 😂😂😂

وای خدا فرداش چقدر خندیدیم.

واقعا چراا؟

گشنم میشد هی تند تند دستپخت مامانشم خوشمزس

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین