2777
2789
عنوان

دونات هامو ببینید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 89 پست
مواد لازم و طرز تهیه رو میشه بگید؟

اینقد آسونه که نگو پودر مخَمّر رو با آب ولرم‌میخیسونی نیمساعت مبذاری کنار تخم مرغ روغن مایع وانیل با شکر مخلوط میکنی پودر مخمر که الان دیگه باد کرده رو بهش اضاف میکنی آرد رو کم کم میریزی وقتی خمیر منسجم شد خوب ورز میدی میذلری کنار به مدت یکساعت پففففف میکنه وقتی پف کرد قالب میزنی تو روغن بسبار داغ سرخ میکنی پف میکنن و روش به دلختواه شربت غلیظ یا سس شکلات میریزی

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین، خودت درست کردنی میدونی چی میریزی، بهتره اینجوری

ااااره اصلا میدونی مواد درجه یک و تازه استفاده کردی 😘

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
عزیزم اون بشقاب و عوض می کردی😉

بابا روش که سس شکلات ریختم دوناتو رو جابجا کروم بشقاب سسی شد😂 تااااازه با انگشت سس ها رو هم خوردم 🤣🤣🤣

نووش جان‌ . منظره ی قشنگی‌ نداره😞

🤣🤣🤣🤣🤣 مهم مزه ش بود که عالی بود 

آفرین نوش جان اما یکم روی تزیین هم کار کن ☺️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣این دستگرمی بود ببینم خوب میشه یا نه وقتی دیدم خوب شده ذوق کردم دفع بعد چشم ظرف و اینارو دقت میکنم