2777
2789
عنوان

دونات هامو ببینید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4000 بازدید | 89 پست
من بیشتر شیر میریزم. گاهی مخلوط شیر و ماست گاهی ماست شیرین فقط

پس یکبار با ماست درست میکنم بعدشم که مزاحم خودت میشم 🤭 بهت پیام میدم اگه بودی کمکم کن گلم

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرار از چی؟🤭

بگو از کی😄

تا سرخشون میکردم میبردنشون اعضای محترم خانواده منم اینو برداشتم فرار کردم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
بگو از کی😄 تا سرخشون میکردم میبردنشون اعضای محترم خانواده منم اینو برداشتم فرار کردم 

خب حق داشتن بندگان خدا😂😂😂 اما ظاهرا خونه شمام مثه خونه مائه 🤣🤣🤣دور از جون دور از جون بقول داداشم تو خونه ما هرکی خورد خورد هرکی نخورد از گشنگی مُرد

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
خب حق داشتن بندگان خدا😂😂😂 اما ظاهرا خونه شمام مثه خونه مائه 🤣🤣🤣دور از جون دور از جون بقول دادا ...

دقیقن😂😂😂😂😂

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

سلام عزیزم.میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟چندتا سوال داشتم

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

سلام گلی توی یه تاپیک دیدم نوشتی که با داروی واریکوسل تبریزیان همسرت درمان شده

خواستم بپرسم اسم دارو چی بوده 

و اینکه شماره ای ازون مرکز که درمانتون کردن داری بهم بدی

همسر منم واریکوسل داره 

ماهم از طب اسلامی استفاده کردیم ولی یه داروی مالیدنی بود 

که با سرکه باید روی موضع میزاشتی

خواستم بدونم اون داروی جوشوندنی چیه

ممنون

کــــــــــــــــــــــــــــــــــو

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….
سلام گلی توی یه تاپیک دیدم نوشتی که با داروی واریکوسل تبریزیان همسرت درمان شده خواستم بپرسم اسم دار ...

واریکوسل چیه؟ 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡خداااوکیلی دیگه عکس دونان حذف نکنین 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡اااااح چ اخلاق بددددیه شماها دارین 

۱۴۰۰/۳/۱۲بی بی چکم مثبت شد 😍🧿   زود بزرگ نشو‌ دخترم، از الان غصه روزی رو میخورم ، که دیگه اینقدر بزرگ شدی که دیگه نیازی به من نداری،دلم میگیره، همینجوری بمون، بزار من غذات رو بهت بدم ، موهاتو شونه کنم، لباساتو تنت کنم، اخه تو دلیل هر لحظه  نفس کشیدنمی دخترم ….