از مسئولیتش ابدا نمیترسم چون براشون وقت میذارم. بیشترین ترسم شاید باورت نشه از ویار شدیده و زایمان. ...
نمیدونم من که واسه اولی هنوز مرددم پرم از فکرو خیال میگم نبودش بهتره تا باشه ولی همه میگن شیرینه. ایشاا. که باردار بشی و بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 🌺❤🌺
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ایشالا خدا صدای همه ما که منتظر فرشته های کوچولوش هستیم و بشنوه
نمیخوام کسیو قضاوت کنم ولی یکی از فامیلهای ما خیلی ساله بچه دارنشدن به ماماهای بیمارستان سپرده بود که اگرموردی گیراومدکه بچشونونخواستن به ما خبربدین، تاهمین یه هفته پیش یه خانومی زایمان کرد یه دختره سالمه خیلی خیلی خیلی زیبارو بدنیااورد و ۲۵میلیون فروختش به فامیلمون ورفت شهرخودش گفت باشوهرم اختلاف دارم ودارم جدامیشم پول روگرفت ورفت. همین دیشبم خونه فامیلمون بودم دختره تازه هفت روزشه اینقدنازه😍😍 من حالاازاین میسوزم که چرا خدا این فرشته های کوچولو و بی گناه رو ازهمون اول نمیذاره تودامن اونایی که چشم انتظارشن وباتمام وجودمیخوانش
چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم
نمیدونم من که واسه اولی هنوز مرددم پرم از فکرو خیال میگم نبودش بهتره تا باشه ولی همه میگن شیرینه. ای ...
ممنونم گلم.
من بچه اولمو بعد۵سال به اصرار همسرم باردارشدم.باوجود اینهمه سختی الان یع شیرینی تو دلمه که خودم له له میرنم بچه دار بشم.و من شوهرمو راضی کردم برا بچه دوم
ممنونم گلم. من بچه اولمو بعد۵سال به اصرار همسرم باردارشدم.باوجود اینهمه سختی الان یع شیرینی تو دلمه ...
چه عالی گلم 😍 ایشاا. که خیره
[QUOTE=112333934]من که کلا همیشه با خودم میگم مگه اصلا بیبی چک هم مثبت میشه؟؟بسکه بیبی چک خریدم و منفی بوده از بیبی چ ...[/QUمرسی عزیزم . غصه نخور تو هم انشاالله به زودی نی نی میاد تو دلت
خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥