2777
2789
عنوان

چه حس خوبیه بی بی چک مثبت در اوج ناباوری؟؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 68 پست
مرسی تبریک گفتین . من چون هم تنبلی داشتم هم کیست داشتم باورم نمیشه . خودشم دارو میخوردیم که ماه بعد ...

پریودت منظم بوده؟

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پر رنگ و قشنگ..... خدایا شکرت..... برا بقیه هم دعا کن ..مبارکت باشه سالم و سلامت بیاد بغلت انشالله

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
مبارکه منم در اقدامم البته بچه دوم  دعام کن

نمیترسی از مسئولیت بچه دوم عزیزم؟  

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
گذاشتم .چهارده روز گذشته بود گذاشتم

الهی مبارکت‌باشه

میشه برای منم دعاکنی؟ خواهش میکنم😔 تنبلی‌تخمدان دارم

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
منم دعا کن که خستم ازدیدن بی بی چک منفی

منم خستم😭😭😭😭😭😭خیلی خسته😭😭😭😭😭

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

😢😢😢😢😢خداااااا

دعا کننننن منم همین امروز فردا از این عکسا بذارم

چهار روزه تاخیر دارم میترسم بیبی چک بزنم بس ک منفی دیدم.

نمیخام تو ذوق شوهرم و خودم بخوره .

فقط محتاج دعام

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
نمیترسی از مسئولیت بچه دوم عزیزم؟  

از مسئولیتش ابدا نمیترسم چون براشون وقت میذارم.

بیشترین ترسم شاید باورت نشه از ویار شدیده و زایمان.

بعدش که بچه بیاد بنظرم همه چیز خوبه

چقدر خنده به سیمای شما می آید  

من که کلا همیشه با خودم میگم مگه اصلا بیبی چک هم مثبت میشه؟؟بسکه بیبی چک خریدم و منفی بوده از بیبی چک بدم اومده.عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برات انشالله نینیت سالم به دنیا بیاد و صالح هم بزرگ بشه و بمونه برات همیشه🙏🙏

عزیزم به سلامتی ایشالا 

اما این بی بی چک باعث میشه من سکته مغزی کنم من نمیخوام چون سه تا شیر به شیر دارم یکی هم سقط کردم خدایا ازمن دور

معنی کاربریمو نپرسین که خودمم نمیدونم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️هرچی زدم بود یهو این اسم ثبت شد🥴🥴🥴🥴🥴

الحمدلله.برا سلامتی  تو و نینیت صلوات میفرستم.خدا حفظتون کنه و از چشم بد دور باشید

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم