مرسی تبریک گفتین . من چون هم تنبلی داشتم هم کیست داشتم باورم نمیشه . خودشم دارو میخوردیم که ماه بعد ...
پریودت منظم بوده؟
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
چه پر رنگ و قشنگ..... خدایا شکرت..... برا بقیه هم دعا کن ..مبارکت باشه سالم و سلامت بیاد بغلت انشالله
😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا
خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
من که کلا همیشه با خودم میگم مگه اصلا بیبی چک هم مثبت میشه؟؟بسکه بیبی چک خریدم و منفی بوده از بیبی چک بدم اومده.عزیز دلم خیلی خوشحال شدم برات انشالله نینیت سالم به دنیا بیاد و صالح هم بزرگ بشه و بمونه برات همیشه🙏🙏