2777
2789
عنوان

چه حس خوبیه بی بی چک مثبت در اوج ناباوری؟؟؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 68 پست

ماهم بعددوماه تلاش ی روزعصربیبی چکم مثبت شدب شوهرم نشون دادم میگفت خودت باخودکارقرمزکشیدی ک منوگول بزنی 🤔

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
از مسئولیتش ابدا نمیترسم چون براشون وقت میذارم. بیشترین ترسم شاید باورت نشه از ویار شدیده و زایمان. ...

نمیدونم من که واسه اولی هنوز مرددم پرم از فکرو خیال میگم نبودش بهتره تا باشه ولی همه میگن شیرینه. ایشاا. که باردار بشی و بارداری راحتی داشته باشی عزیزم 🌺❤🌺

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدلله.برا سلامتی  تو و نینیت صلوات میفرستم.خدا حفظتون کنه و از چشم بد دور باشید

برات صلوات فرستادم عزیزم ایشاا.به خواستت برسی. دوتا شهید هستن ابراهیم هادی و سعید سامانلو میگن اینا خیلی حاجت میدن.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
ایشالا خدا صدای همه ما که منتظر فرشته های کوچولوش هستیم و بشنوه 

نمیخوام کسیو قضاوت کنم ولی یکی از فامیلهای ما خیلی ساله بچه دارنشدن به ماماهای بیمارستان سپرده بود که اگرموردی گیراومدکه بچشونونخواستن به ما خبربدین، تاهمین یه هفته پیش یه خانومی زایمان کرد یه دختره سالمه خیلی خیلی خیلی زیبارو بدنیااورد و ۲۵میلیون فروختش به فامیلمون ورفت شهرخودش گفت باشوهرم اختلاف دارم ودارم جدامیشم پول روگرفت ورفت. همین دیشبم خونه فامیلمون بودم دختره تازه هفت روزشه اینقدنازه😍😍 من حالاازاین میسوزم که چرا خدا این فرشته های کوچولو و بی گناه رو ازهمون اول نمیذاره تودامن اونایی که چشم انتظارشن وباتمام وجودمیخوانش

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
نمیدونم من که واسه اولی هنوز مرددم پرم از فکرو خیال میگم نبودش بهتره تا باشه ولی همه میگن شیرینه. ای ...

ممنونم گلم.

من بچه اولمو بعد۵سال به اصرار همسرم باردارشدم.باوجود اینهمه سختی الان یع شیرینی تو دلمه که خودم له له میرنم بچه دار بشم.و من شوهرمو راضی کردم برا بچه دوم

چقدر خنده به سیمای شما می آید  
مبارک باشه عزیزم الان که خوشحالی واسه منم دعا کن من ماه ششم باردار شدم و ماه دوم سقط شد خیلی نارا ...

ممنون . واست صلوات فرستادم عزیزم انشاالله به زودی باردار میشی

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥
ممنونم گلم. من بچه اولمو بعد۵سال به اصرار همسرم باردارشدم.باوجود اینهمه سختی الان یع شیرینی تو دلمه ...

چه عالی گلم 😍 ایشاا. که خیره

پریودت منظم بوده؟

اصلا تا حالا من پریود منظم ندیدم

خوش به حال دل هر مرد که دختر دارد... کی تواند پسری ( دخمل بابا) شود ... از خدا خاسته ام ،هر پدری جای منال ،صاحت نازترین دختر دنیا بشود♥♥♥♥
ترو خدا برامنم دعاکن دیگه خجالت میکشم به همسرم بگم برام بی بی چک بخره 😭😭😭😭😭😭😭

منم چهار روز تاخیر دارم روم نشد بگم😔😔😔

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
😢😢😢😢😢خداااااا دعا کننننن منم همین امروز فردا از این عکسا بذارم چهار روزه تاخیر دارم میترسم بی ...

انشاالله مثبت میشه

منم چهار روز تاخیر دارم روم نشد بگم😔😔😔

من نه روزه تاخیر دارم اما نمیتونم بگم دوساله اقدامم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اوف خدایا وقتی میای اینجا فقط باید تند تند برا حاجت بقیه صلوات بفرستی😫😫😟

[QUOTE=112333934]من که کلا همیشه با خودم میگم مگه اصلا بیبی چک هم مثبت میشه؟؟بسکه بیبی چک خریدم و منفی بوده از بیبی چ ...[/QUمرسی عزیزم . غصه نخور تو هم انشاالله به زودی نی نی میاد تو دلت