2777
2789
یه وقت ماساژ بگیر حتی شده نیم ساعت منم بینهایت تنم درده و دلم ماساژ میخواد گذاشتم هفته های اخر ایش ...

اخه با یه بار به دردم نمیخوره... از آرزوهام این بود هر شب شوهرم نیم ساعت ماساژ بده... وقتی یکی هست جرا ادم پول بده...؟ ولی من شانس نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حالتون... نمیدونین سر همین چقدر تو این چند ماه بعد زایمان دعوا کردیم... سر کی بلند شه  و ...

حالا ن اینکه بگم من خیلیییی شاخم نه..کلا با شوهرم رفیقیم اصلا رابطمون زن و شوهری نیست از اول قرارمون این بوده بچه رو چن بار خراب کن سرش عادت میکنه ما هم دعوا کردیم و میکنیم ولی خب بازم اون پدرشه وظیفشه تو بزرگ شدنش سهیم باشه

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
بگو وظیفته پاشو ..بعدش مگه بچه هارو از خونه بابات اوردی ک اتاقتو جدا کردی ک اون راحت بخوابه😑یکارهای ...

باور میکنی بهش صد بار گفتم... از اینهمه سختی بچه دار شدن هنش برامن شد فقط کیفشو گوگولی مگولی کردنش برا تو... اونم هر وقت خودت حوصله داری.. تازه به من ایرادم میگیره و ارد میده

باور میکنی بهش صد بار گفتم... از اینهمه سختی بچه دار شدن هنش برامن شد فقط کیفشو گوگولی مگولی کردنش ب ...

حالا خیلیم دعوا نکن با زبون چرب و نرم امتحان کن 

بگو وظیفته پاشو ..بعدش مگه بچه هارو از خونه بابات اوردی ک اتاقتو جدا کردی ک اون راحت بخوابه😑یکارهای ...

عزیزم‌ وقتی همسر آدم نخواد چیکار باید کرد ، یا باید مدام دعوا و جر و بحث باشه یا قهر و دلخوری و ... تو این شش ماه شاید شش روزشم باهم خوب نبودیم همه ش سر این موضوع که بی توجهه بچه رو مراقبت نمیکنه ب من نمیرسه .... 

آخر سرم من باید همیشه کوتاه بیام

عزیزم‌ وقتی همسر آدم نخواد چیکار باید کرد ، یا باید مدام دعوا و جر و بحث باشه یا قهر و دلخوری و ... ...

میگذره خانومی بیخیال درسته ک وطیفشه خب دیگه بعصی اقایون کمک نمیکنن اینم میگذره نی نیتم بزرگ میشه اشکال نداره 

از این ماساژور پلاستیکیا بگیر خودتو ماساژ بده 

راه حل دیگه ایی به ذهنم نرسید😥

دو تا بچه هاتو بیار پیش خودت ولی نیمه وقت پرستار بگیر 

اینجوری هم پیش بچه هاتی هم کمترخسته میشی هم  اینکه اکه دوتا باشن یکیشونو شوهرت مدیریت میکنه 

شما بردی خونه مامانت این یکی ام خودت نگه داشتی 

خب خوشبحال شوهرت شده 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  
حالا خیلیم دعوا نکن با زبون چرب و نرم امتحان کن 

باور میکنی وقتی با همون زبون خوش هم. من یگم اونم با ترفند خودش ( یه کاری میکنه نشه) بهانه میاره یا یه کاری که نشه یا مثلا شب باشه بگم میگه باشه صبح.. بعد صبح نمیکته.. صبح باشه بگم میگه شب اومدم میکنم بعد نمیکنه.. 1000 بار اینجوری کرده

از این ماساژور پلاستیکیا بگیر خودتو ماساژ بده  راه حل دیگه ایی به ذهنم نرسید😥 دو تا بچه ه ...

مامانم هم همینو میگه... ولی چیکار کنم... شوهرم میگه فقط پرستار رو دو روز در هفته میتونه بگیره... 

باور میکنی وقتی با همون زبون خوش هم. من یگم اونم با ترفند خودش ( یه کاری میکنه نشه) بهانه میاره یا ی ...

پس دیگه ولشکن رو اعصاب خودت نرو ...6 ماه گذشته بقیشم میءدره

مامانم هم همینو میگه... ولی چیکار کنم... شوهرم میگه فقط پرستار رو دو روز در هفته میتونه بگیره...&nbs ...

ناراحت نشی عزیزم بخدا قصدم توهین نیس ولی شوهرت خیلی پروعه 

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤