2777
2789
از این ماساژور پلاستیکیا بگیر خودتو ماساژ بده  راه حل دیگه ایی به ذهنم نرسید😥 دو تا بچه ه ...

ماساژور پلاستیکی من دارم ب آدم‌حال نمیده هم دست خسته میشه هم انگار لذتش ب اینه که کس دیگه ای ماساژ بده من که اصلا خوشم‌نمیاد 

عزیزم‌ وقتی همسر آدم نخواد چیکار باید کرد ، یا باید مدام دعوا و جر و بحث باشه یا قهر و دلخوری و ... ...

مطمئنی همزاد من نیستی؟ منم تو این 6 ماه شاید همه روزاشو دعوا کردیم... همه رو... تو این بعد زایمان یه بارم نشد بیاد حتی حالمو بپرسه. انقد دلم برای روزای اولم بعد سزارین میسوزه... نیومد بپرسه خوبی؟ حالت چطوره؟ حتی به روشم نیاورد من زخم دارم درد دارم... حتی با طلبکاری دعوا میکرد سر شیر دادن... ولی وقتی بهش میگفتم باید چیزای مقوی بخورم که شیر داشته باشم اونجا اصن کاری نداشت.. ولی توقع داشت من شیر داشته باشم 

گهی میگفت اینهمه زن شیر دادن تو چرا نداری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم هم همینو میگه... ولی چیکار کنم... شوهرم میگه فقط پرستار رو دو روز در هفته میتونه بگیره...&nbs ...

دو روز در هفته هم خوبه بزار بگیره حد اقل دو روز ی کم استراحت کنی ،

خدا بچه هاتو واست نگه داره عزیزم ، لذت دوقلویی ب اذیت شدنش می ارزه ، ولی بزار دوتت پیش هم باشن بچه ب بوی مادر نیاز داره نزار فاصله بیفته بینتون ، بچه ها خیلی متوجه میشن این مسئله رو ، بوی مادرشونو بین هزار نفر متوجه میشن

ماساژور پلاستیکی من دارم ب آدم‌حال نمیده هم دست خسته میشه هم انگار لذتش ب اینه که کس دیگه ای ماساژ ب ...

دقیقا.. من مامانم بنده خدا خودش دستش درد میکنه ولی انقد قشنگ با پا ماساژ میده حداقل یکم درد ادم کمم میشه... ولی مامانم که دائم هم نمیتونه و نیست

مطمئنی همزاد من نیستی؟ منم تو این 6 ماه شاید همه روزاشو دعوا کردیم... همه رو... تو این بعد زایمان یه ...

یعنی میگم‌خدا چی میشد یه بچه ما بیاریم یکی مردا ، تا حداقل ی ذره درک کنن، دست خودشون نیست بعضی ها نمیتونن بفهمن چه حسی داریم ، 

من همسرم خیلی هم خوبه اما درکش ی کم کمه ، 

هی باید همه چی رو بهش بگی اصرار کنی ، آدم غرورش میشکنه دیگه، منم بیشتر وقتا بی خیال میشم اما ب شدت ناراحت و دلگیر

الان میخوام یعنی شبا.. که بتونه خوابم ببره... چون باید تا بچه خوابه منم بخوابم ولی دقیقا از درد نمیت ...

عزيزم به خواهرت مامانت دوستت كسي بگو ماساژت بده 

كلا برو خونه مامانت اينا با اين قلت چقدر روحيه ات بده

من چي بگم كه وضعيتم كم از دوقلو نيست اما تنها و غريب اخر دنيا با يه بيبي سيتر همين!!!!!!!

غررر نزن

عزيزم به خواهرت مامانت دوستت كسي بگو ماساژت بده  كلا برو خونه مامانت اينا با اين قلت چقدر روحي ...

اولا که 5 ماه خونه مامانم بودم کلا. کامل. 

بعدم همون خ. اهر که تو میگی بگو ماساژ بده همون هی دائم به من می‌گفت کی میری خونتون... ؟

اولا که 5 ماه خونه مامانم بودم کلا. کامل.  بعدم همون خ. اهر که تو میگی بگو ماساژ بده همون هی د ...

ميدونم !

اما گفتم كه بدوني شرايط سختتر از تو هم هست بعدا پشيمون ميشي 

در كل در نهااااايت بچه هاي تو هستن و مسوليت و مراقبتشون با خودته نه اينكه بزاري خونه مامانت تازه ٥ ماااااه هم اونجا بودي با دوتا نوزاد.!!!! 

توقع ات خيلي بالاست بنظرم اونها فقط ميتونن كمكت باشن نه پرستار شبانه روزي بچه هات!

ميدونم ! اما گفتم كه بدوني شرايط سختتر از تو هم هست بعدا پشيمون ميشي  در كل در نهااااايت بچه ...

اخه چه جوری تونستی تنهایی؟ لابد بچه هات رفلاکسی و کولیکی و گریه ای نبودن... من تازهذهر دوشون نارس هم بودن یکیشون که 1600 بود.. خیلی سختی کشیدم  از روز اول زایمانم استراحت نداشتمدمثل کارمندا از صبح باید بلند میشدم حاضر میشدم از خونه میزفتم بیرون تا اخر شب.. فک کن.. ادمی که سزارین شده وزخم و درد داره... انقد میسوخت که حد نداره.. اونم تو تابستون... تو گرما.. 

مردم بچه دوم و سومشون دوقلو ميشه سه قلو ميزان

بهرحال سخته بچه داري ساده نيست

شما مادرت رو به اسارت گرفتي رو اعصاب خواهره هستي با نوزادي كه ولش كردي اونجا از شوهره توقع داره ماساژت بده و بهت برسه خوب بعد خودت كلا از خودت توقع ات چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اينكه همش از ديگرانه توقعاتت

كمي فكر كن! توقع ات رو بيار پايين  و با يه روحيه نسبتا نرمال زندگيتو پيش ببر 

كسيكه اينجا نظر ميده دشمنت نيست تاپيك ميزني هركسي حرفشو ميزنه و نظر ميده!!!!