2777
2789

من شهریور سقط داشنم 5 هفته بودم.این ماه میخوام اقدام کنم ان شاالله.برا تقویت رحم چی بخورم.شوهرم چی بخوره.ممنون میشم راهنمایی کنید.خیلی مستاصل شدم.

قرص کمر و ژل رویان . منم سقط داشتم و فعلا دارم تقویت میکنم

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فقط خرما بخور فقط خرما این بود توصیه دکتر به دوران اقدام من گفت حداقل روزی  ۳ تا خرما بخور

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ببخشید میشه راجع به هردوتاشون توضیح بدین.کی سقط داشتین؟ کی میخواین اقدام کنید؟

منم ۵ هفته سقط شد . میخوام سه ماه دیگه اقدام کنم. قرص کمر ی چیزه از عطاری میخری. و میزاری سر گاز میترکه و مغز وسطش کرمیه اونو اسیاب کن و با عسل بخور یک هفته هم بخوری خوبه یا اگه نمیخوای اسیابش کن با ارد نخود و تخم مرغ بزن به کمرت ژل رویان رو هم از عطاری بخر یا اونا که عسل دارن با شیر بخور

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم
اقدام کن گرمی بخور کمرتو گرم نگه دار .من خودم ویتاگنوس خوردم دو ماه بعد سفطم باردار شدم

شما قطرشو خوردین؟قبلش نازایی نداشتین؟چجوری مصرف کردی ،ببخشید سوالام زیاد شد ممنونم عزیزم جواب بدی