2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط داشتید وبعدباردار شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 39 پست

من ماه پیش سه روز بی بی چکم + بود بعد با درد و خونریزی زیاد پریود شدم تا حادا اونجوری نشده بودم به عااالمه لخته ی بزرگ خیلی وحشتناک بود رفتم پیش دکتر گفت ما الان دیگه بهش میگیم پریود و ماه دیگه باردار نخواهی شد یعنی این ماهی که توش هستم بهم استروژن و مدروکسی داد خوردم الان دو روزه از پریودم میگذره ولی خونریزی خیلیییی کم و تیره رنگ فقط لخته های بند انگشتی سیاه موقع دستشویی میاد اصلا نمی دونم الان چمه باید چیکار کنم😔

از روز اول پری بخور بعد تخمک گذاریت ول کن.چون خیلی گرمه شاید باعث سقط شه اگه دوباره پری شدی دوباره ب ...

اهان متوجه شدم.ببینید تا چندروز قبل اقدام چیزای گرم بخورم و بعد دیگه نخورم.من فکر میکردم کلا باید تا بارداری چیزای گرم بخورم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان متوجه شدم.ببینید تا چندروز قبل اقدام چیزای گرم بخورم و بعد دیگه نخورم.من فکر میکردم کلا باید تا ...

چیزهای مقوی بخور اشکال ندارع ولی مثلا دیگه قبل پریودت دمنوشهای گرم و نبات و چیزهای خیلی گرمی نخور چون شاید نی نی تو دلت باشع و ب خونریزی بیوفتی

فقط اسید فولیکتو مرتب بخور این سقطها ک تو سن پایین جنینه بخاطر کمبود اسید فولیکم هست دکترم ایتو گفت

اره مرتب میخورم.فقط ایرانی و خارجیش باهم فرق دارن؟ممکنه چون ایرانیه خوب نباشه؟ ببخشید من خیلی سوال میپرسم.من نه به کسی بارداریمو گفتم نه سقطمو.براهمین از کسی نمیتونم کمک بگیرم

چیزهای مقوی بخور اشکال ندارع ولی مثلا دیگه قبل پریودت دمنوشهای گرم و نبات و چیزهای خیلی گرمی نخور چو ...

اهان متوجه شدم.واقعا ممنونم از راهنماییتون.ان شاالله بهترینا نصیبتون بشه

اره مرتب میخورم.فقط ایرانی و خارجیش باهم فرق دارن؟ممکنه چون ایرانیه خوب نباشه؟ ببخشید من خیلی سوال م ...

من هم ایرانیشو خوردم هم خارجیشو مسلما خارحیش بهتره ولی ایزانیشم اوکیه . اگه وسعشو داری همه داروهاتو خارجی بخر من الان ک باردارم تمام مولتی ویتامینها اهن و... خارجی گرفتم هر دفعه سیصد تومن میشه ولی بهتره. بارداریتم تا غربالگری اول حداقلش، ب کسی نگو تا از سلامت جنین مطمئن شی. منم ب کسی سقطمو نگفتم

من هم ایرانیشو خوردم هم خارجیشو مسلما خارحیش بهتره ولی ایزانیشم اوکیه . اگه وسعشو داری همه داروهاتو ...

راست میگین.ارزششو داره.میرم امروز میخرم ان شاالله.بازم ممنون.ان شاالله بهخوشی بچتونو بغل کنید.برا منم دعا کنید

خیلی ممنون.بازم اگر تجربه ای داشتید ممنون میشم بهم بگین

چشم عزیزم حتماا. علت سقطط چی بوده گلم؟

کاربر قدیمیییی😇😇فک کنم ۱۰تا کاربریی داشتم که ۵تاشون رمز عبورو فراموش کرده بودم ☺برای مادرشدنم دعا کنید منم دوس دارم طعم شیرین مادرشدن رو بچشم🤩😍مرسسیی دوستای خوبم