2777
2789
عنوان

ای کاش عقلانی فکر میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 66 پست
اخه خیلی ها میگن با دوتا هم سوت و کوره خونه  ولی مثلا اگه بخوایم 3 تا هم داشته باشیم کلا مادر ...

درسته بهترین ومفیدترین و پرثواب ترین واصلی ترین وظیفه زن تربیت فرزنده.

بیخودی که بهشت زیرپاشون نیست

بیخودی هم که ازدامن زن مرد به معراج نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی ها میگن با دوتا هم سوت و کوره خونه  ولی مثلا اگه بخوایم 3 تا هم داشته باشیم کلا مادر ...

مامان من معلم بود دانشجو بود سه تا بچه موفق 

کلی مشکلات با خانواده شوهر داشت هرشب مهمونی آخر هفته حتما مسافرت باید میرفت.

هنوز در عجبم از این همه انرژی ک مامانم داشت.الان ک دیگه سنش رفته بالا ی لیوان آب خوردن سختش برداره

ما بچه ها الان هواشو داریم

کمتر کسی از داشتن خواهر و برادر بدش میاد، لذت داشتن همبازی تو بچگی تاااااا خونه پدری شلوغ تو جوونی، کی از خونواده بهتر، ولی الان با شرایط جامعه و فشار اقتصادی خیلی ها مصلحت و تو بچه کمتر میبینن، البته یه تعداد کمی هم نمیخوان هیکلشون بهم بریزه  در هر صورت صلاح هرکسی و خودش بهتر میدونه، ولی نمیشه لذت داشتن یه خونواده شلوغ و انکار کرد، تماشاش هم شیرینه...

آخه کار وظیفه زن نیست میشه هم بچه داشت هم زمان رو مدیریت کرد هم بچه خوب تربیت کرد

خوب واسه بعضی ها مستقل بودن و درس خوندن مهمه که با بچه های زیاد نمیشه واقعا یعنی دوباره داریم کم کم برمیگردیم به نسلهای گذشته 

اخرشم اینقدر خانمها جنگیدن نشد دیدن همون مثل گذشته باشن بهتره 

دوراهیه بدیه

الان تنهایی داره بیشتر خانواده ها زجر میده خونه ها سوت کور شدن

اخه رفت و امدا هم کم شده 

بچه بودیم همش یا مهمون میومد یا مهمونی میرفتیم الان خیلی سخت شده خیلی