سلام دوستای گلم من الان نزدیک هشت ساله خواننده خاموشم و هیچگاه عضو نشدم امروز عضو شدم چون ناراحتم واقعیتش من یک پسر دارم که شش سال و سه ماهه هست و الان کلاس اوله دیروز به من و باباش گفت من تنهام چرا خواهر و برادر ندارم اگه شما مردید من تنها میشم ...الان سی و سه سالمه میگم کاش وقتی سه سالش بود اقدام میکردم امروز رفتم جواب آزمایشم رو گرفتم گفت تنبلی تخمدان شدید دارم .دکتر بهم گفت باید درمان بشی تا باردار بشی کاش از اول عقلم رو به کار میگرفتم و زود اقدام میکردم خیلی ناراحتم شما ها که بچه دوم میخواین نگید وقت دارم شاید وقتی که خواستید شرایط جور دیگه ای رقم بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمتر کسی از داشتن خواهر و برادر بدش میاد، لذت داشتن همبازی تو بچگی تاااااا خونه پدری شلوغ تو جوونی، کی از خونواده بهتر، ولی الان با شرایط جامعه و فشار اقتصادی خیلی ها مصلحت و تو بچه کمتر میبینن، البته یه تعداد کمی هم نمیخوان هیکلشون بهم بریزه در هر صورت صلاح هرکسی و خودش بهتر میدونه، ولی نمیشه لذت داشتن یه خونواده شلوغ و انکار کرد، تماشاش هم شیرینه...