2777
2789
عنوان

ای کاش عقلانی فکر میکردم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 66 پست
ببین من الان ک یک ساله ازدواج کردم مامانم فهمیده چ اشتباهی کرده ک تک اورده.چون من نباشم خونه سوت کور ...

خوب اون یکی هم ازدواج میکرده بازم تنها مشده چه استدلالایی میارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما دو تا ایم و همیشه خونمون ساکت بوده همسرمم همین طورن الانم ک ازدواج کردیم بازم تنهاییم کسی نیست ...

هر خانواده باید 6 تا بچه داشته باشن تا سرشون کرم باشه ای بابا 😅😅😅😅هیچ سرگرمی دیگه ای به حز بچه وجود نداره آخه

اتفاقا هرچیتعداد بچه ها بیشترباشه اعتماد بنفس وروابط اجتماعیشونم قوی ترمیشه

منم که حرف تورو زدم🤔

منظورم این بود اگه فعلا بچه دوم نمیاد 

به بچش اعتماد بنفس بده که نسبت به تک فرزندیش احساس ضعف نکنه 

بازم هیچی...
هر خانواده باید 6 تا بچه داشته باشن تا سرشون کرم باشه ای بابا 😅😅😅😅هیچ سرگرمی دیگه ای به حز بچه و ...

هر هر هر خندیدم!

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
خوب اون یکی هم ازدواج میکرده بازم تنها مشده چه استدلالایی میارین

بالاخره اگ چن تا بود میشد نوبتی بهش سر بزنن ن ک محدود ب ی نفر بشه.شوهر منم ادمی نیس ک زیاد اهل رفت امد باشه کلا ازشون جدام کرده.بعدم وقتی یه بچه باشه وابستگیت بیش از حد میش

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
هر خانواده باید 6 تا بچه داشته باشن تا سرشون کرم باشه ای بابا 😅😅😅😅هیچ سرگرمی دیگه ای به حز بچه و ...

والا چیه اینقدر بچه کم ..اضطراب و افسردگی تو نسل جدید توی سن کم بیداد میکنه

بالاخره اگ چن تا بود میشد نوبتی بهش سر بزنن ن ک محدود ب ی نفر بشه.شوهر منم ادمی نیس ک زیاد اهل رفت ا ...

دقیقا

منکه ازدواج کردم ی بچه دیگه داشت مامانم

تا اون ازدواج کنه نوه دار شدن و سرشون گرم شد و احساس تنهایی نمیکنن 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بالاخره اگ چن تا بود میشد نوبتی بهش سر بزنن ن ک محدود ب ی نفر بشه.شوهر منم ادمی نیس ک زیاد اهل رفت ا ...

اخه خیلی ها میگن با دوتا هم سوت و کوره خونه 

ولی مثلا اگه بخوایم 3 تا هم داشته باشیم کلا مادر باید از همه فعالیت هاش بزنه فقط بچه بزرگ کنه چون اگه بخوای بچه خوبی تربیت کنی خودت باید بالاسرش باشی هیچکس به اندازه مادر دلسوز و به فکر نیست 

خوب پس وظیفه ما خانمها فقط میشه بچه دار شدن که تنها نمونن کلا این زنجیره ادانه دار میشه دیگه کار و فلان کشک 

اخه خیلی ها میگن با دوتا هم سوت و کوره خونه  ولی مثلا اگه بخوایم 3 تا هم داشته باشیم کلا مادر ...

آخه کار وظیفه زن نیست میشه هم بچه داشت هم زمان رو مدیریت کرد هم بچه خوب تربیت کرد