2777
2789
عنوان

اسم شامپو تون ک راضی هستید میگید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2609 بازدید | 98 پست
رفتین خونه خودتون دیگه شبنم نخر تنها راهش همینه😫😫

من شبنم نمیزنم عزیزم

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
چه روغنی وزی داره موهات

اره خيلي وزي داره

هر روغني دم دستم بياد

حتي بعضي اوقات ك سرم مو تموم شده يكم وازلين ميمالم كف دستم موهامو باش ماساژ ميدم

كم ك وزش بخوابه نه خيلي ك چرب و چيلي شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید شما هنوزم شامپو انار اکتیو استفاده میکنید؟؟ سرتون خارش نگرفته ؟ میخوام بخرم گفتم ببین ...

سلام  بله هنوزهم استفاده میکنم.نه عزیزم برا موها و پوست سرِ من که خدارو شکر خوبه و راضیم.

یا قاضی الحاجات
سلام  بله هنوزهم استفاده میکنم.نه عزیزم برا موها و پوست سرِ من که خدارو شکر خوبه و راضیم.

خیلی ممنون

بعضی ها گفتن که سرشون میخاره با این شامپو

پس منم میخرم خداکنه خوب باشه برام.

رلستی انارش برای موهای رنگ شده س.ولی من موهام رنگ نداره

خیلی ممنون بعضی ها گفتن که سرشون میخاره با این شامپو پس منم میخرم خداکنه خوب باشه برام. رلستی انا ...

خواهش میکنم.انشاءالله که با پوست و موهاتون سازگار باشه من حدوداً 2 ساله استفاده میکنم و خوبه موهای من رنگ شُدست ولی دخترم هم استفاده میکنه برا موهای اونم خوبه.جنس موهای دخترم خشکه و رنگ کرده نیست.

یا قاضی الحاجات