2777
2789
عنوان

سونو آنومالی

99 بازدید | 32 پست

سلام خانوما من دیروز رفتم آزمایش غربالگری دوم دادم چون بیمه نداشتیم۵۰۰شد حالا اول آذر قراره برم سونو اونم آزاده بنظر شما چقدر هزینش هست اگه میدونین ممنون میشم بگین

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازمایشش ۳۳۰ دادم سونو ۲۲۸ اما اونروز تو سونوگرافی همون دکتر دیدم سونو انومالی شده ۳۸۵ از چند ماه پیش تا الان انقد اختلاف پیدا کرده بیمه هم قبول نمیکنن

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
خانمی چرا اینقدر سونو؟ بعد سونو آنومالی که مرحله دوم هست که سونو دیگه نیاز نیست هست؟

من دومی غربالگری رو میرم دیگ

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
من ازمایشش ۳۳۰ دادم سونو ۲۲۸ اما اونروز تو سونوگرافی همون دکتر دیدم سونو انومالی شده ۳۸۵ از چند ماه ...

اولی رو۲۳۱دادم دومی میگن گردن نره

من چون بیمه تامین اجتماعی هستم رفتم بیمارستان تامین اجتماعی واسم کلا سونو رو رایگان زد

سونو غربالگری که بیمه قبول نمیکنن

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
چرا اول آذر بری سونو؟

دکتر گفت اونوقت برو ۱۸هفته میشم دیگ جنسیت هم مشخص باشه دیگ

سونو غربالگری که بیمه قبول نمیکنن

چرا خانمی. بیمارستان تامین اجتماعی وقتی تحت بیمه تامین اجتماعی باشه همه چیش رایگانه. واسه من یه ریال هم نگرفتن

خدایا هزار مرتبه شکرت   
اهان. اخه انومالی سونوی دوم رو میگن عزیزم. ازمایش غربالگری هم دادی بعد سونو ؟

اول آز دادم اول آذر میرم سونو