2777
2789

بچه ها پسرم تب داره نزدیک به یک ساعت پیش داروی استامینوفن دادم هنوز هم یکم تب داره چند ساعت بعد دارو اگه تب پایین نیومد میشه شیاف زد ؟ آخه الان بروشور شیاف رو  خوندم نوشته همراه داروی حاوی استامینوفن استفاده نکنید  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بیدارم پسرم تب داره

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

ببین عزیزم خیار نازک ورق کن بزار کشاله ی رانش و زیر بغل 

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

من استامینوفنم تموم شد دوساعت پیش خواب بودم یه دفه بیدار شدم دیدم پسرم داغه خدا رحم کرد انگار یکی بیدارم کرد 

بچه تو خواب بود اومد دارو رو دادم پرید تو گلوش .. خیلی کار  ای کردم

خیلی خطرناکه خدا نگهش داره

هربار ییدارش ک نیم خیز بذارش قطره رو آروم گوشه لپش توی حلقش نریز

بعد یکم صافش کن که بتونه قورت بده

نمیدونم چه مرضیه سه روزه درگیرش م تازه امروز گلو درد و خس خس سینه شروع شده 

همه دارن

داداش منم دیشب تب کرده بود

دوستمم الان بچشو برده بود اورژانس زنگ زدمیگفت انقدتبش بالا بوده ترسیدیم تشنج کنه

پاشو بذارتو اب نمک تبش میاد پایین

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

من دیروز واکسن زدم پسرت چند وقتشه