2777
2789
عنوان

کسی هست ؟ عاجز شدم به خدا جوابمو بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیشب جورابش خیس کردم توش پیاز گذاشتم وای امشب دیگه یه دستمال خیس گذاشتم رو پاش 

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

منم همینطور تنهام شوهرمم نیس تو ساختمونمون هیچکس نیس کلا همیشه تنهام عادت کردم به دوستای مجازی 

دختر قشنگم میدونم لیاقت بغل کردن و بوسیدنتو نداشتم قلب نازنینت طاقت نیاورد از ناشکری های من منو ببخش اغوش خدا واست جای بهتریه تا من عزیزکم اون دنیا منتظر میمونم تا بیای پیشم ببخشید نتونستم بوست کنم مامان منو ببخش 

اره بد نبود 

انشالله تب خیلی خطرناکه 

بچه تو خواب بود اومد دارو رو دادم پرید تو گلوش .. خیلی کار  ای کردم

وای بچه من یسالشه چن شب پیش تب کرد ناجور هرکاری کردم پایین نمیامد..هم دعای تب را خوندم هم ایه سوره حضرت ابراهیم قل یا نار کونی .تا سلام علی ابراهیم نوشتم رو کاغذ.و این کیف کوچیک مشکی ها که مخصوص وان یکاد و ایناس را انداختم گردنش و کاغذ را گذاشتم توش .چون باید اویزون باشه..حالا یسری میان میگن خرافاته و اینا..ولی من هرکاری کردم تب نیامد پایین هم استامینوفن دادم هم بروفن.پاشویع کردم .فایده نداشت...حتما امتحان کن

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

الان پاشویه ش کن

ی ظرف اب ولرم ک ب گرمی میره اینو حتما رعایت کن اب سرد نباشه اصن

پارچه رو خیس کن بچلون بکش رو‌پاهاش صورتش

ممکنه ی کم گریه کنه

من وقتی دخترم تب نیکرد ی ظرف اب ولرم میوردم پوشکشو باز میکردم میشست توش اب بازی میکردیم سریع دمای بدنش میومد پایین

اگه بعد س ساعت بعد استا تب پایین نیومد شیاف بزن و همین کارارو بکن سریع پایین میاد