2777
2789
عنوان

با خانواده شوهرم قراره همسایه شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 23 پست
یعنی کسی نیست بهم راهکاری بده تا بتونم تا حدی کنترل اوضاعو بگیرم تو دست؟

به نظرم همه چیز بستگی به رفتار خودمون داره بد به دلمون راه ندیم هزاران نفر هستن تویه ساختمون با مادرشوهر زندگی می کنن مشکلم ندارن به نظرم باید خیلی باسیاست باشیم خیلی خودمونی نشیم ولی احترامم حفظ کنیم

یعنی کسی نیست بهم راهکاری بده تا بتونم تا حدی کنترل اوضاعو بگیرم تو دست؟

از اول هرجور باشی تا اخر همونه

زیاد نرو

زیادم نیارشون خونت

سعی کن بیشتر بری خونه مادرشوهرت اون نیاد بالا

از اولم هرجا دلت خاست برو و بیا 

ک نگن اجازه ننمیگیره

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفت سال طبقه ی بالای مادرشوهرم زندگی کردم بدترین سال های زندگیم شد .. نمیشه کاری کنی باید کنار بیای با خیلی چیزا .. زندگی حتی همسایگی کنار خانواده شوهر حتی اگه کاری به کارتم نداشته باشن خیلی بد هست من که کنارشون تیدوییدم کم کار شد از بس عصبی میشدم ... خیلی سخت بود عصبی شده بودم جوری که دخترمو کتک میزدم .. رفتم دکتر بهم گفت علت همه ی بیماری اعصابت کنار مادرشوهر بودن هست .. جلو شوهرم گفت برو براش خونه بگیر حتی ی کوچه اونبرترم نه خیلی دور از خانواده شوهر

به نظرم همه چیز بستگی به رفتار خودمون داره بد به دلمون راه ندیم هزاران نفر هستن تویه ساختمون با مادر ...

اره درست میگی 

ممنون عزیزم 

مادرشوهرم خوبه بنده خدا

فقط  ترسم از جاریهامه بیشتر 

فرهنگشون پایینه متاسفانه

خدایا شکرت 
من هفت سال طبقه ی بالای مادرشوهرم زندگی کردم بدترین سال های زندگیم شد .. نمیشه کاری کنی باید کنار بی ...

وااای چقدر بد 

اره باور کن منم استرس گرفتم بخاطر این موضوع 

موندم چرا اون روزی که همسرم تو خواستگاری بهم گفت منه ساده گفتم نه مشکلی نداره!!!!! حالا موندم توش...پدرشوهرمم اجازه فروش نمیده هیچ دیگه باید فعلا بسازم 

خدایا شکرت 
با جاریاتم زیاد نرو بیا بچتم نذار زیاد بره 

بچه ندارم عزیزممم تازه اول زندگیمونه 

اوففففف امان از این جاریا 

هردوشون مدام به مادرشوهرم میگن شما بین ما و (فلانی:یعنی من) فرق میزارین و کلا خوددرگیری دارن 

خدایا شکرت 
وااای چقدر بد  اره باور کن منم استرس گرفتم بخاطر این موضوع  موندم چرا اون روزی که همسرم ...

اسی یه چیز بگم ما می تونیم با رفتارمون یه کاری کنیم که همه چیز خوب پیش بره من مادر شوهرم فوف العاده اخلاقش خاصه خیلی ام بی احترامی کرد اما الان پخته شدم طوری رفتار کردم که خودش بهم همش میگه دخترم بیا خونمون نمیزارم بد بگذره بهت هرجا دلت خواست برو بیا راحت باش 

بچه ندارم عزیزممم تازه اول زندگیمونه  اوففففف امان از این جاریا  هردوشون مدام به مادرشوه ...

یه جور رفتار کن پیششون تا حس حسادتش ن برانگیخته نشه به مادرشوهرم بگو مادر پیش جاریا زیاد بهم توجه نکن یه جور باسیاست برو جلو