2777
2789
عنوان

خیلی مامان بی رحمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 126 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نکردم... خواستم بترسونم  نزدیک بخاری نشه ماله ۱۰ سال قبله.. الان که بزرگتره باهاش در موردش ...

عذر میخوام اگه ناراحت تون کردم، اون خانوم میگفت از قصد  پدر و مادرش دستشو سوزندن و تنبیهش کردن و جاش مونده و عذابش میده😕 خیلی ناراحت کننده بود داستانش

تازه میگفت از کارشونم هیچ وقت پشیمون نبودن و همیشه گفتن خوب کردیم

انقد که اعصابم امروز خوب شد ، با پست شما دوباره یادم اومد

بازم معذرت میخوام اگه ناراحتتون کردم

عذر میخوام اگه ناراحت تون کردم، اون خانوم میگفت از قصد  پدر و مادرش دستشو سوزندن و تنبیهش کردن ...

من ناراحت نشدم.. من بد و خلاصه توضیح دادم و شما بد برداشت کردی.. الانم هردو متوجه شدیم👍

با هم قهریم  بگم هم کمک نمیکنه

چه مرد بیخیالی

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!

بچه الکی گریه نمیکنه عزیزم حتما ببرش متخصص نوزادان .من بچم خیلی گریه میکرد یکی میگفت گرمشه یکی میگفت گوشش درد میکنه یکی میگفت دلش درد میکنه دکتر هم بردمش خوب نشد تا اینکه ۳ ماهگی بردمش دکتر(خوب) کلیه ومجاری ادراری معاینش کرد و مشکلشو گفت  حتما ببرش دکتر کوتاهی نکن ، پسره کوچولوت ؟ خوب ادرار میکنه؟

معلمه   بنده خدا زیاد کار میکنه ولی حقوقمون کمه همش میره پا کرایه خونه و قسطا  

ببین ما 1200 اجاره میدیم 400 یه جا دوتا 237 یه جا 350 یکی دیگه خرج دکتر منم ماهیانه حدود 1500 میشه شوهرم پلیسه 2200 حقوقشه حمل پولم میره 1200 میگیره گرفتاریم شدید هیچی ام برامون نمیمونه به خدا امشب رفته بود داروهام بگیره 13000 کم داشت به داروخانه بدهکار شد کلی خجالت کشید ولی من خیلی دلداریش دادم آروم شد الان هممون گرفتاریم خصوصا شما که دوتا دسته گل داری یکم همراهش باش آقایون الان خیلی تحت فشارن وقتی ازت آرامش بگیره بهت آرامش میده