2777
2789
عنوان

خیلی مامان بی رحمی ام

1737 بازدید | 126 پست

پسرم سه ماهشه هرشب به زور میخابوندمش اما امروز از سه چهار بعد ازظهر تو بغلم یه ریز غر میزنه  .همش گریه .بخدا دیگه جون ندارم گلاب ب روتون دسشویی نرفتم سه چهار ساعته دارم میپوکم  نه شیر میخوره نه میخابه تب هم نداره که فگم سرما خورده کل مسۅلییت شی و روزش با منه تمام کارای خونه رو هم انجام میدم.تا اینجاش اعتراضی ندارم اما امشب هم عرق سوز شدم هم از بس به خودم نرسیدم عفونت گرفتم حالم خوب نبود دیدم پسرم یه ریز گریه میکنه شوهرمم سرش تو گوشیه هیچ کمک نمیکنه پاشدم بردمش توی حیاط توی سرما ک مثلا نشون بدم خسته شدم نمیدونم چرا این کار احمقانه رو کردم دیدم ساکت شد ی لحظه نگاش کردم دیدم از سرما دهنش میلرزه  خدا منو بکشه اعصابم خورد شد😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عب نداره! خب؟  منم وقتی بچه بود خواستم بتریونمش الکی قاشق داغ کردم اما دستشو اورد دستش سوخت.. خیلی کوچولو اما من مدتها افسرده شدم. خیلی هم مادر خوبی هستی  توهم میتونی گاهی اشتباه کنی. برو تو خواب ببوسش .. فراموش کن خودت رو محاکمه نکن