2777
2789
عنوان

خیلی مامان بی رحمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 126 پست
تا حالا کسی توی این شرایط بوده  ؟ بخدا از بس عصبی شدم و گریه کردم که نگو  بنظرتون این همه ...

اره عزیزم من الانم که ۱۳ ماهس هنوزم گاهی اینجوری میشه بچم تا ۶ ماه روزی ۱۵ ساعت بی وقفه گریه کرد دلیلشم کولیکو رفلاکس بود ولی شما خونت  یکم خنکتر بکنی شاید ارومتر شدا 

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروز یه کاربر تاپیک زد که تو بچگی پدر و مادرش دستشو با قاشق داغ کردن، خیلی ازشون دلگیر بود، با ...

منم نکردم... خواستم بترسونم  نزدیک بخاری نشه ماله ۱۰ سال قبله.. الان که بزرگتره باهاش در موردش صحبت کرده فک‌نمیکنم کینه شو تا ۵۰ سالگی همراهش ببره

عب نداره! خب؟  منم وقتی بچه بود خواستم بتریونمش الکی قاشق داغ کردم اما دستشو اورد دستش سوخت.. خ ...

من هم چاقو داغ می کردم رو گاز که یه تیکه پلاستیک رو ب برم پسرم 1 سالش بود خیلی نق زد و خودش رو کولوتد تو در و دیوار به خاطر شوهرم که نبردش بد خودش بیرون .من هم چاق داغ دستم بود ا ومدم بلند کنم پسر م رو چاقو خورد رو دستش دستش سریع تاول زد پسرم جیغش رفت بالا من هم نفهمیدم چی شد جیغ زدم و اینقدر خودم رو زدم 😐😓بعد که به خودم اومدم دیدم پسرم ساکت شده نگام میکنه .. حالا 12 سالشه دخترم بهش میگه مامانی از عمد چاقو گذاشت رو دستت😂البته با خنده

قربان وفای سگ ♥️

من گاهی باگریه بچه رو میبردم میدادم بغل همسرم  ک نگهدار دارم میمرم از درد یا دسشویی اوایل میترسید از بغل کردنش مادرش میگفت نده بچه میفته وپسرم بلدنیست وازین حرفا چندبار به همسرم گفتم تاکی میخوای بغل نکنی پس من چی من رباتم؟؟بابا نخوابم شیرم کم میشه تحملم کمتره نابودمیشم الان میاد خونه حداقل یک ساعت نگه مسداره کم کم باید دوتاتون ب وجود بچا وکمک کردن عادت کنید

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
من خیلی تنهام 😔

مطمئنم از من تنهاتر نیستی و شرایط اون زمان منو نداری خواهش میکنم یکم به شرایط بدتر فکر کن صبورتر میشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

افتادم یاد یه خاطره خواهرزاده شیش ماهه ام خونمون بود بعد هی گریه میکرد همه ام خواب بودن من رفتم زدمش بغل اروم شد تا پنج و نیم من گردونمش تو خونه خودم سر گیچه گرفته بودم این وروجک هنوزم خوابش نمیومد  مامانش اشکش در اومده بود 😂اخه هی جا عوضی میکردیم انقد شیطون بلا بود من مامانم رو تخت چوبی حیاط میخوابه تابستونا  از کولر متنفره بعد به محض اینکه میبردمش بالا سر مامانم خنده و جیغ و ویغ میکرد حواسم بود از اونجا رد نشم 😂😂😂😂😂

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

شايدم گرمش بوده كلى حال كرده برديش حياط😀 بيخيال غصه نخور هيچكس اندازه ى تو دوستش نداره ولى خب طبيعيه آدم خسته ميشه خصوصا وقتى همسرت بيخيال باشه بيشتر عصبى ميشى اما خب سعى كن خونسرديتو حفظ كنى چندماه ديگه خيلى بهتر ميشه اوضاع

منم امروز خيلى غر زدم به بچم 

الان خوابه دارم بوسش ميكنم😁

خب بالاخره پیش اومده بگیرش تو بغلت گریه هم نکن منم یادمه اولین بار که ناخن پسرپو گرفتم گوشتشم کندم تا دوساعت گریه میکردم گریه تو الان سودی نداره .اینقدر محبت در حقش کردی که این ی شیطنت کوچولو توش گمه عوضش فردا کلللللللی باهاش بازی کن .قربون صدقش برو ...برای عرق سوز شدنت  اول با شامپو بشور خودتو خشک کن بعدم پماد بتامتازون بزن عاااااااالیه ..

دلیلش عذاب وجدان .منم بعضی وقتها یه دونه میزنم ب پسرم بعد میشینن گریه میکنم پسرم 22 ماهشه خیلی شلوغ ...

منم گاهی که کارم زیاده و نمیزاره انجام بدم از کوره در میرم.انگار اون لحظه رفتارم تحت کنترلم نیست ولی سریع غداب وجدان میگرم

کولیک نداره؟شاید دل درد داره بچه،چون بچه هایی که کولیک دارن   تو فضای باز اروم میشن، پسر منم کولیک داشت خیلی بیقراری میکرد ولی من نرمشش  میدادم بهش عرق نعنا میدادم کم کم بهتر شد تو گوگل سرچ کن درباره ی کولیک و علائمش بخون شاید بچه کولیک داره 

در هیاهوی زندگی دریافتم چه بسیار دویدن ها که فقط پاهایم را از من گرفت در حالی که گویی ایستاده بودم چه بسیار غصه ها که فقط باعث سپیدی موهایم شددر حالی که قصه ای کودکانه بیش نبود دریافتم کسی هست که اگر بخواهد می شودو اگر نخواهد نمی شودبه همین سادگی ….کاش نه می دویدم و نه غصه می خوردم فقط او را می خواندم و بس!
تا حالا کسی توی این شرایط بوده  ؟ بخدا از بس عصبی شدم و گریه کردم که نگو  بنظرتون این همه ...

منم شبا بچم روپامه کلافه شدم همین ک میخوابم گریه میکنه .مریض نیست ممیدونم چرابیقراره.ولی توروخدا نکن بچه ی ۳ماهه چ میفهمه.

نیازی ب پرواز نیست.همین پایین بالاترازخیلیام❤

عزیزم ببخشیدها اینو میگم ولی شما که وقت کم میاری نمیتونی به خودت برسی سایت اومدنت بهت کمکی نمیکنه بهتره الان که آروم شده یا خوابیده گوشی رو بزاری کنار از وقتت نهایت استفاده رو بکنی درسته دیر وقته ولی یا پاشو برو جموم که عرق سوزت خوب شه یا از فرصت استفاده کن بگیر بخواب که فردا جون داشته باشی برای نق زدن های بچت.

تو رو خدا فقط نیاید بگید کاربری مبارک کاربری سوممه

فردا وایش جبران کن گلم کلی ببوسش

یهویی بود از قصد که نبود

بخاری رو روشن کن نزدیکس

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها الکی گریه نمیکنن

حتما دلیلی داره شاید گوشش درد داره یا رفلاکس داره یا گشنشه شیرت سیرش نمیکنه یا اینکه پوشکش و سفت ببندی  و سوخته باشه