2777
2789
عنوان

خیلی مامان بی رحمی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1737 بازدید | 126 پست
ببین ما 1200 اجاره میدیم 400 یه جا دوتا 237 یه جا 350 یکی دیگه خرج دکتر منم ماهیانه حدود 1500 میشه ش ...

بله همینطوره شما درست میگید من و شوهرم هر دو آدمای آروم و منطقی هستیم بار اولمون هم نیست که بچه داری میکنیم اما نمیدونم چرا انقد بی اعصاب شدیم .الان که داشتم گریه میکردم از پشیمونی با خودم گفتم من که مادرسم اینقد بی رحمانه و احمقانه رفتار کردم اونموقع ک به فکر کار بودم با چه امیدی میخاستم بذارمش مهد کی دلسوز تر از منه براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله همینطوره شما درست میگید من و شوهرم هر دو آدمای آروم و منطقی هستیم بار اولمون هم نیست که بچه داری ...

مشخصه مادر مهربون و عاقلی هستی مادر بودن یعنی از خودگذشتگی منم دعا کن بتونم مادر خوبی بشم درضمن نی نی انگار گرمش بوده ها که بیرون بردیش ساکت شده وگرنه بازم گریه میکرد شیطون

مشخصه مادر مهربون و عاقلی هستی مادر بودن یعنی از خودگذشتگی منم دعا کن بتونم مادر خوبی بشم درضمن نی ن ...

ممنون که درکم میکنید البته وقتی بردمش حیاط خیلیم سرد نبود ما جنوبیم هنوز خیلی سرد نیست اوردمش خونه دیدم باز گریه میکنه بردمش حموم آب گرم ریختم رو بدنش حمامش دادم بعد از اون خوابید اما شیر نخورد میدونم الانا دوبارع بیدار میشه

ممنون که درکم میکنید البته وقتی بردمش حیاط خیلیم سرد نبود ما جنوبیم هنوز خیلی سرد نیست اوردمش خونه د ...

جنوب که سرد نیست نگران نباش خواهرم کیش زندگی میکنه هنوز کولر میزنن غمت نباشه کلی کیف کرده بعدشم حموم کرده خوابیده چی از این بهتر