2777
2789
عنوان

ارایشگاه خوب غرب تهران

187 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها لطف میکنید ارایشگاه خوب واسه رنگو مش و شینیون سمت غرب تهران معرفی کنید

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم سمتی؟

سعادت آبا‌د

میخوام نزدیک باشه ولی خیلی گرون نباشه

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
سمت صادقیه    

نه سمت شهرک غرب و سعادت آباد

نه سمت شهرک غرب و سعات آباد

کتایون پاکبین کاراشون عالی من خودم پیشش میرم  همه خدماتشون عالیه
شماره تماسشون 09198080503
خدمات کوپ ، براشینگ،رنگ و لایت و خدمات کراتین ،پروتئین تراپی،ابریشم سازی،بوتاکس، خدمات کامل ناخن انجام میدن و همشون هم آموزش میدن خودشون

اینم پیج اینستاشون نمونه کاراشونو میتونین ببینید

سمت صادقیه هستش

مرسی عزیزم❤️