2777
2789

کتابی که میخوام در این تاپیک بهتون معرفی کنم کتاب

(نامه به کودکی که هرگز زاده نشد)

🔴نام کتاب:نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

🔴نام نویسنده:اوریانا فالاچی

🔴موضوع کتاب:داستانی،ماجرای این کتاب به زندگی زنی می پردازد که با داشتن رابطه‌ای موقت با مردی که زمانی او را دوست داشته است، باردار می شود

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...

معرفی کتاب

«نامه به کودکی که هرگز زاده نشد» نام رمانی به زبان ایتالیایی از اوریانا فالاچی، نویسنده و خبرنگار ایتالیایی است که در سال ۱۹۷۵ منتشر شد.

این کتاب با زاویه دید اول شخص و در قالب نامه‌ای از راوی داستان، یک زن جوان، با جنینی که در رحم خود باردار است؛ نوشته شده که فرزند نازاده‌اش را از مصیبت‌های دنیا و بی‌رحمی آن می‌آگاهاند.

این کتاب تا سال ۲۰۰۷ بیش از ۴ میلیون نسخه (بدون احتساب کپی‌ها) فروش داشته‌است. به آن‌که از تردید نمی‌هراسد، به آن‌که چراها را می‌جوید بی پروا از خستگی یا درد، یا مرگ. به آن‌که معمای دادن یا دریغ‌کردن زندگی را فراروی خود قرار می‌دهد؛ این کتاب هدیه‌ای است از یک زن برای همه‌ی زنان

معرفی کتاب 

داستان کودکی که هرگز زاده نشد ، صحبت کردن مادر با جنین است. علایق و تنفر، عقاید و نظرات، راهکارها و روش‌های زندگی یک زن، همه‌ی چیزی است که مادر با کودکش در میان می‌گذارد.
به شیوه‌های گوناگون رنج و درد در جامعه‌ی انسانی خرده می‌گیرد. زندگی را سراسر سختی می داند و البته غمناک.
گاهی زندگی شادی کوچکی به همراه دارد که باید برایش تاوان داد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درباره نویسنده 

اوریانا فالاچی (به ایتالیایی: Oriana Fallaci) ‏(۲۹ ژوئن ۱۹۲۹–۱۵ سپتامبر ۲۰۰۶) روزنامه‌نگار، نویسنده و مصاحبه‌گر سیاسی برجسته ایتالیایی بود که در شهر فلورانس متولد شد و در سن ۷۷ سالگی در همان شهر درگذشت. وی در دوران جنگ جهانی دوم به عنوان یک چریک ضد فاشیسم فعالیت می‌کرد

قسمتی از متن کتاب(معرفی)

در قسمت ابتدایی کتاب می‌خوانیم: ” امشب پی بردم که وجود داری: بسان قطره‌ای از زندگی که از هیچ جاری شده باشد. با چشم باز، در ظلمت محض دراز کشیده بودم که ناگهان در دل تاریکی، جرقه‌ای از آگاهی و اطمینان درخشید: آری، تو آنجا بودی. وجود داشتی؛ گویی تیری به قلبم خورده بود. “

و این آغاز ترس و وحشت و تردید زنی است که موجودی کوچک (جنین) در درون خود احساس می کند.

غم عجیبی به سراغش می آید. مردد است که خودخواهی می کند یا ایثار؟

آیا جنینش دوست دارد پا به عرصه‌ی حیات بگذارد؟ آیا اینکه زن فقط به خاطر علاقه‌اش به مادر شدن، می‌خواهد کودکی را به دنیا آورد، ظلم است؟

سوالاتی این‌ چنینی ذهن و دل زن را فراگرفته بود.

او منتظر نشانه‌ای بود. نشانه‌ای که به زن بفهماند جنین تازه شکل گرفته، علاقه‌ای به دنیا آمدن دارد.

مرسي عزیزم که کتاب خوب معرفی میکنی 😊

اگه کتاب خوب ديگه ای هم هست ممنون ميشم اسم ش و بگي تت بخونم منم 

کتابایی که من خوندم و به نظرم خوب بود: 

بر باد رفته

دزیره 

زوربای یونایی (من و زیاد جذب نکرد)

من پیش از تو 

سمفونی مردگان 

چهار اثر از فلورانس 

کوری 

ربکا 

جین اير 

فعلا همینا یادم اومد😊

هیچ

خانومای عزیزی که باردار هستید و تحت تاثیر احساسات قرار میگیرید توصیه من این هست که این کتاب رو بعد از بارداریتون مطالعه بفرمایید 🙏❤

مرسي عزیزم که کتاب خوب معرفی میکنی 😊 اگه کتاب خوب ديگه ای هم هست ممنون ميشم اسم ش و بگي تت بخونم م ...

خواهش میکنم عزیزم بله من هر موقع که وقت داشته باشم یه تاپیک میزنم و به صورت کامل در مورد کتاب توضیح میدم 

کتابایی که معرفی کردی فوق العاده هستن خوشبختانه همشون رو مطالعه کردم ممنون از معرفیت  ❤❤🙏 

مرسي عزیزم که کتاب خوب معرفی میکنی 😊 اگه کتاب خوب ديگه ای هم هست ممنون ميشم اسم ش و بگي تت بخونم م ...

اگر خواستید به تاپیکای قبلم سر بزنید اونجا کتاب های دیگه هم معرفی کردم هرموقع تاپیک جدید زدم دوست داشتید  تگتون میکنم 😘

ميشه همین جا چند تا معرفی کنید 😊

سینوهه،قمار باز ،عقاید یک دلقک ،مردی به نام اوه ،اثر مرکب،صدسال تنهایی ،جنایات و مکافات ،مرد هزارساله ،ابله ،