2777
2789
عنوان

از هومیوپاتی چیزی میدونین؟؟؟؟؟

1688 بازدید | 28 پست

پسرم دو سال و دو ماهشه. یه بیماری داره ک با گذشت زمان و بزرگتر شدن و تقویت سیستم ایمنی بدنش درمان میشه. 

فعلا درمان قطعی نداره. 

میخوام ببرم دکتر هومیوپاتی. 

اونا ک تجربه دادن بنظرتون ببرم یا نه؟ خوبه؟

برادر من سردرد داشت با همیوپاتی بهتر شد. از نظر علمی نمیدونم. از نظر تجربی رو بعضی بیماری ها جواب میده. فقط اینکه بچت خیلی کوچیکه پرس وجو کن ضرر نداشته باشه 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

از این پزشکای طب سنتی بردی ؟منظورم اونایی هست که پزشک هستن ودرشاخه ی سنتی هم کار میکنن مثل کرد افشار 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من سردرد داشت با همیوپاتی بهتر شد. از نظر علمی نمیدونم. از نظر تجربی رو بعضی بیماری ها جواب می ...

اینکه میگن گاهی وقتا بیماری تشدید داره، همچین چیزی بود؟ 

بچه من تب دوره ای داره. میترسم ببرم تبش شدیدتر شه. فعلا با پردنیزولون قطع میشه  ... ولی اونم عوارض داره. میخوام درمان شه دیگه از این قرص راحت شه

از این پزشکای طب سنتی بردی ؟منظورم اونایی هست که پزشک هستن ودرشاخه ی سنتی هم کار میکنن مثل کرد افشار ...

نه. اتفاقا امروز تو اینترنت دنبال همین غلامرضا کردافشار بودم. 

نوبت خالی نداشت

نه. اتفاقا امروز تو اینترنت دنبال همین غلامرضا کردافشار بودم.  نوبت خالی نداشت

دوتا مطب داره فکر کنم. زنگ بزن مطبش. من خواهرم تازه رفته. تلفنی نوبت میده. 

اینکه میگن گاهی وقتا بیماری تشدید داره، همچین چیزی بود؟  بچه من تب دوره ای داره. میترسم ببرم ت ...

ببین من اصلا در این مورد اطلاعاتم دقیق نیست فقط ی چیزایی شنیدم که اعتبار نداره. 

درمان با طب سنتی برای بچه های کوچیک خیلی سخته ، چون هر دم کرده و دارویی رو نمی خورن و این کار رو خیلی سخت میکنه

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!
درمان با طب سنتی برای بچه های کوچیک خیلی سخته ، چون هر دم کرده و دارویی رو نمی خورن و این کار رو خیل ...

بچه من چایی دوست داره. هر نوشیدنی گرم بدم بگم چایی. میخوره

فقط باید شیرین کنم ک زیاد متوجه نشه. اویشن و دمکرده بنفشه میدم میذارم رو میز میگم چاییتو بخور. خودش برنیداره میخوره