2777
2789
عنوان

از هومیوپاتی چیزی میدونین؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1688 بازدید | 28 پست
میشه شماره مطبشونو بدین؟ 

من ندارم. تو نت بزنی میاره سمت ولیعصره مطبش فکر کنم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
دکترای طب سنتی . مثل همین کردافشاری هومیوپاتی انجام میدن؟ یا اصلا تائید میکنن؟

نه همیوپاتی انجام نمیدن. اصلا نظرشونو نمیدونم 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون بچم کوچیکه بخاطر اون استرس دارم و اینکه میگن گاهی وقتا بیماری در طول درمان تشدید میده. ک البته اونم میگن علامت خوبیه. 

ولی میگم بچه کوچیک مگه چقدر تحمل داره ک بخواد شدت بیشتری رو تحمل کنه

دکترای طب سنتی . مثل همین کردافشاری هومیوپاتی انجام میدن؟ یا اصلا تائید میکنن؟

ببین عزیزم رو یه طب خاص تعصب نداشته باش ، یه جاهایی شیمیایی جواب میده یه جاهایی سنتی و هومیوپاتی ، اینکه قبول دارن یا نه رو نمیدونم ، ولی هومیوپاتی دردسرش کمتره و به نظرم زودتر به نتیجه میرسی ،  اول اینو امتحان کن بعد برو سراغ طب سنتی ، این جوری بچه هم کمتر اذیت میشه ، پایه طب هومیوپاتی گیاهیه ، مضر هم نیست

چــــه زیبـــا مـــی گفت متـــرسک :
وقتــــی نمیــــشود رفـــت ،
یــــک پــــا هــم اضـــافیست .....!
من چون بچم کوچیکه بخاطر اون استرس دارم و اینکه میگن گاهی وقتا بیماری در طول درمان تشدید میده. ک البت ...

این برون ریزیارو ههمهندارن

فعلا یه رکتر برام معرفی کردن. با مشاورش صحبت کردم. چیزی از این بیماری نمیدونست. قرار شد با دکتر صحبت ...

خیلی مهمه که تو این طب پیش یه دکتر با تجربه بری

خیلی مهمه که تو این طب پیش یه دکتر با تجربه بری

والا مشاورشون میگفتن ده ساله ک من منشیشون هستم. 

بنظرتون ده سال خوبه؟ 

این دکترم کسی بمن معرفی کرد ک هم  خودش و هم مادرش بیمار این دکتر بودن. 

دیگه بیشتر از این نتونستم پیدا کنم. 

[QUOTE=112153838]فعلا یه رکتر برام معرفی کردن. با مشاورش صحبت کردم. چیزی از این بیماری نمیدونست. قرار شد با دکتر

اسم دکتر چیه ؟ انشاءالله که خیره

[QUOTE=112153838]فعلا یه رکتر برام معرفی کردن. با مشاورش صحبت کردم. چیزی از این بیماری نمیدونست. قرا ...

یکی هم الان از اینترنت پیدا کردم. متخصص هومیوپاتی اطفال. ولی مثل اینکه گفته بودن دیگه ایران نیستن

شاپره جان،میدونم خیلی وقت از تاپیکتون میگذره،ولی میخاستم بهتون بگم برای درمان پسرتون بهترین راه طب ه ...

سلام ممنونم. بله پسر من با هومیوپاتی یکسال درمان شد ولی دوباره تبها برگشتن.‌