2777
2789
عنوان

به نظرتون با این اخلاقش دوباره بپذیرمش و باهاش ازدواج کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

آقایون هرکاری تو نامزدی بگن بعد ازدواج ۱۰۰۰برابرشو انجام میدن.یعنی اگه بگن یکم آزادی میدم یعنی اصلا آزادی نمیده

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروبزندگی وارزوهات برس مغزه کلاغ خوردی مگه باچشم بامیخای بیوفتی توچاه

عمم میگه ولش کن اگر قسمتت باشه و خدا بخواد بهم برسید میاد سمتت باز ولی سخته دلتنگش میشم 3 سال کم نیست

عمم میگه ولش کن اگر قسمتت باشه و خدا بخواد بهم برسید میاد سمتت باز ولی سخته دلتنگش میشم 3 سال کم نیس ...

به بدبختیه بعدش فک کن بشینی خونه افسرده بشی درس خونده ای چه فراونه شوهراسیرمیشه همین 

همه چى واضحه بعد اوقت شما راهنمايي ميخواى!!!

نميدونم بخندم يا گريه كنم!!

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

ببین عزیزدلم ما اینجا هرچی بگیم باز هم همه مطلب و نمی‌دونیم ممکنه درست بگیم ممکنه اشتباه به نظرم با یه مشاور صحبت کن گلم قشنگ راهنماییت می‌کنه 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
یعنی درست نمیشه اصلا؟!  

والا شوهر من کارش ماموریتی هست الان مثلا سه روزه رفته همه چیز قبل رفتنش خریده گذاشته خونه که من از خونه بیرون نرم بعدم برگرده همسایه یا مغازه دار یا آشنا بگه خانمت دیدم دیگه خدا به داد برسه تازه بچه هم دارم ولی هیچ فرقی نکرده حتی با مادر  خودش بخوایم بریم بازار اگه خودش نباشه نمیزاره برم حالا خود دانی ببین تحمل داری یا نه؟

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
والا شوهر من کارش ماموریتی هست الان مثلا سه روزه رفته همه چیز قبل رفتنش خریده گذاشته خونه که من از خ ...

عزیزم خودت راضی هستی ؟

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

این مردرسماااادیوانه وعقب افتادس فک کنم دوست داری اسیربشی وتااخرعمرروانی بشی وموهای سفیدتوبشمری؟؟؟؟،اونم باچندتابچه که دامنت انداخت،؟؟؟،فراررررکن این دیوانس من هم چین ادمایی رودیدم حتی گفت هرچی میگی قبول دروغ میگه که توباهاش ازدواج کنی وچهره ی کثیفشوپشت نقاب زیباش ببینییییی

عشقم بچه هام