2777
2789
عنوان

به نظرتون با این اخلاقش دوباره بپذیرمش و باهاش ازدواج کنم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آدم تو قصر زندگی کنه آرامش نداشته باش اون زندگی به چه دردی میخوره 

مهم آرامش بعدشم اومدمی دختر دار شدی گناه اون چی بخاطر انتخاب دلت 

من مرد احساسیم ولی دختری انتخاب میکنم که احساس کنم مادر خوبی برای بچه هام بعد برای خودم همسر خوبی باش ،،،،

عزیزم خودت راضی هستی ؟

والا روز اول نگفت اینجوریه بعد از ازدواج شد این راضی نباشم چیکار کنم دیگه عادت کردم البته حقیقتا سخته میدونی اینجور مردا چطور سعی میکنن تو خونه نگهت دارن ؟ زن بیرون بره زنه خیابونیه بعد که اطرافیان توجیهش کردن نظرش اشتباست میگه تو اگه بری دست و پا چلفتی هستی نمی تونی بعد که قشنگ اعتماد بنفست و کوبید م یکنت یه زن خونه و نگهبان خونه و بچه ها و تو کم کم عادت میکنی یا اینکه مجبوری کنار بیای  

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
والا روز اول نگفت اینجوریه بعد از ازدواج شد این راضی نباشم چیکار کنم دیگه عادت کردم البته حقیقتا سخت ...

😔😔 ناراحت شدم برات ، از ته دلم دعا میکنم بهتر بشه زندگیت گلم

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
وای نه بخدا نمیتونم اصلا عقاید من باهاش خیلی فرق داره

دایی چیه؟ من جلوی پدرشوهرمم روسری سرمه

😔😔 ناراحت شدم برات ، از ته دلم دعا میکنم بهتر بشه زندگیت گلم

فدات عزیزم ولی خوب بدی دارن خوبیهایی هم دارن عادت کنی دیگه سخت نیست شوهر من در عوض هرجا بگم میبردم حتی اگه الان بکم حوصله ام سر رفته بریم دور دور میگه بلندشوبریم بعد شوخه اهل بگو بخنده مهربونه هوای منو بچه مونو داره حتی جلوی خانواده اش پشت منه  دیگه هر کس اخلاق خوب و بد داره باید بتونی بدی هارو ر کنار خوبیهاش تحم ل کنی

فدات عزیزم ولی خوب بدی دارن خوبیهایی هم دارن عادت کنی دیگه سخت نیست شوهر من در عوض هرجا بگم میبردم ح ...

خداروشکر گلم 😍😍💪💪

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
خود شوهرت میگه سرت کن؟! 

بله یه بار از سرم درآوردم گفت جلو بابام خجالت نمیکشی؟😨 البته من همیشه نصف موهام بیرونه حتی بازار که برم 😀 ولی مانتو جلو باز هنوز موفق نشدم بپوشم اونم درصددم کم کم براهش بیارم البته با توکل به خدا و اراده فولادین😂

عزیزم چرا الکی زندگیو ب کام خودت تلخ مبکنی وقتی اینهمع معلومع دوسش داری و سع سال بخاطرش صبر کردی ،سع سال کم نیست ،سع سال عمرع یع انسانع ، وقتی عاشقشی فقط بخاطراین ک نمیزارع بیرون ازخونع کارکنی میخوای ولش کنی؟ خب زندگی کن باهاش بع اینفکر کن این رفتاراش از غیرت زیادشع چی بهترازاین ک اینهمع دوست دارع نمیزارع اذیت شی توی این زندگب هعی بدو بدو کنی دنبالع یع لقمع نون ، کارکردنع بیرون از خونع وظیفع ی مرد خونع هست ن خانوم خونع ، برا کلاسایی ک دوست داری نقاشی یاهر چیز دیگع خب تو خونع استاد بگیر یادبگیر ، 😕