2777
2789
عنوان

خواب عروسی برادر شوهرم رو دیدم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 39 پست
منم دوماهه .پریودام بهم مییخوره ولی خبری نیس . منم دلم پسمل میخواد دلم میخواد دوقلو باشه یکی دختر یک ...

شوهرم دوقلومیخواد اونم دوتاپسر😍😍😍چهارماه اقدامم نمیدونم چراحامله نمیشم خواهرام همون ماه اول باردار شدن خیلی میترسم که مشکل چیزی داشته باشم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم دوماهه .پریودام بهم مییخوره ولی خبری نیس . منم دلم پسمل میخواد دلم میخواد دوقلو باشه یکی دختر یک ...

انشاءالله یه دوقلونازنازی مث خودت بیاری عزیزم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم دوقلومیخواد اونم دوتاپسر😍😍😍چهارماه اقدامم نمیدونم چراحامله نمیشم خواهرام همون ماه اول باردا ...

ایشاللع ک هیچی نیس. Hggabj.  اینم ایدی تل گراممه بیا تا حاملع شدنمون کنار هم باشیم

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
انشاءالله یه دوقلونازنازی مث خودت بیاری عزیزم

فدات ایشالله

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
ایشاللع ک هیچی نیس. Hggabj.  اینم ایدی تل گراممه بیا تا حاملع شدنمون کنار هم باشیم

تلگرام  ندارم واتساپ دارم اگه داری بیا شمارمو میدم بهت

تلگرام  ندارم واتساپ دارم اگه داری بیا شمارمو میدم بهت

واتساپ ندارم بزار دان کنم