شب خواب دیدم با همسر و برادر همسر و جاری رفتیم برای عروسیشون شیرینی و میوه بخریم خیلی هم با هم خوب بودیم و من با خودم میگفتم آخ جون من از جاریم قشنگترم😂😂امروز خوابم رو برای مادر همسرم تعریف کردم شروع کرد برام از دخترای زیبایی که برای برادرهمسرم کاندید کردن تعریف کردن و اینکه همشون از من خوشگل ترن🙄🙄تجربه شما چیه؟ تا حالا ظاهر شما رو با جاری تون مقایسه کردن؟چی گفتن و شما جه جوابی دادید؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان خیلی خرابکاری شد؟🙄🙄🙄گذشت دیگه خرابکاری رو کردم🤐
یکمی آره چون ممکنه بعدا هرچی شد بگن این از اولم حسود بوده. بعدا هرکیو گرفت بگو ماشالا ماشالا چه خوشگله ایشالا اخلاقشم خوب باشه باهم دیگه هزارسال خوشبخت زندگی کنن
بعدم از کارای مثبت جاریت پیش خانواده شوهرت هی تعریف کن ببینن حسادت نداری
تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@