2777
2789
عنوان

خواب عروسی برادر شوهرم رو دیدم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 39 پست
چرا خوابتو تعریف کردی دقیقا؟ میشه توضیح بدی ؟

خوشحال بودم من از جاری قشنگ ترم لابد فکر کردم براش تعریف کنم اونم میگه اره از تو عروس بهتر نیست تو دنیا😅😅😅بی عقلی میکنم بعضی وقتها خودم میدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خیلی خرابکاری شد؟🙄🙄🙄گذشت دیگه خرابکاری رو کردم🤐

یکمی آره چون ممکنه بعدا هرچی شد بگن این از اولم حسود بوده. بعدا هرکیو گرفت بگو ماشالا ماشالا چه خوشگله ایشالا اخلاقشم خوب باشه باهم دیگه هزارسال خوشبخت زندگی کنن 

بعدم از کارای مثبت جاریت پیش خانواده شوهرت هی تعریف کن ببینن حسادت نداری

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
ممن ۵تا جاری دارم  از کوچکترین جاریم ۱۰سال کوچیکترم بزرگه که دیگ جای مامانمه . نامردی بخوان من ...

۱۷سالته گلم شوهرت چندسالشه

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
جانم ۱۵سالگی ازدواج کردی بچه هم داری

نه بابا دیگ بچه رو نتونستیم 😂😂😂😂😂

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
نه بابا دیگ بچه رو نتونستیم 😂😂😂😂😂

منم ۱۸ سالمه گلم ۱۶ سالگی نامزدکردم هشت ماه عروسی الان بچه موخوام🤩🤩🤩

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
منم ۱۸ سالمه گلم ۱۶ سالگی نامزدکردم هشت ماه عروسی الان بچه موخوام🤩🤩🤩

تو نمیخوای بچه

تو نمیخوای بچه

والا خونوادهامون ک نمیزارن میکن وایسا ۱۸ساله بشی . ولی الان اقدام میکنم ایشالله همون ۱۸سالگیم بگیرع و مامان بشم . شوهرمم عاشق بچس ولی مادرم و مادرشوهرم میگن نکن هنو کوچیکی و بچییذ 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
والا خونوادهامون ک نمیزارن میکن وایسا ۱۸ساله بشی . ولی الان اقدام میکنم ایشالله همون ۱۸سالگیم بگیرع ...

منم تو اقدامم چهارماه فعلا که حامله نشدم‌ خیلی دوست دارم یه پسر نازنازی داشته باشم

منم تو اقدامم چهارماه فعلا که حامله نشدم‌ خیلی دوست دارم یه پسر نازنازی داشته باشم

منم دوماهه .پریودام بهم مییخوره ولی خبری نیس . منم دلم پسمل میخواد دلم میخواد دوقلو باشه یکی دختر یکی پسر 😍😍😍😍