2777
2789

شب خواب دیدم با همسر و برادر همسر و جاری رفتیم برای عروسیشون شیرینی و میوه بخریم خیلی هم با هم خوب بودیم و من با خودم میگفتم آخ جون من از جاریم قشنگترم😂😂امروز خوابم رو برای مادر همسرم تعریف کردم شروع کرد برام از دخترای زیبایی که برای برادرهمسرم کاندید کردن تعریف کردن و اینکه همشون از من خوشگل ترن🙄🙄تجربه شما چیه؟ تا حالا ظاهر شما رو با جاری تون مقایسه کردن؟چی گفتن و شما جه جوابی دادید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممن ۵تا جاری دارم 

از کوچکترین جاریم ۱۰سال کوچیکترم بزرگه که دیگ جای مامانمه . نامردی بخوان منو با اونا مقایسه کنن

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

تعریف نباشه من بهترم وچند بار پیش خواهرای شوهرم و خودم هم بودم گفتن عروس بزرگتون خیلی خوشگله 😁منم کیف میکنم ولی اعتماد بنفس ندارم نمیدونم بخاطر چاقیمه یا چی 😁😒

وقتی خودت پیش  مادر همسرت حرف ظاهرو پیش میکشی و از رو ظاهر قضاوت میکنی دیگه انتظاری از بقیه نمیره شمارو به چه دیدی ببینن همیشه از رو اخلاق و باطن خودتو مقایسه کن که اگه کسی خوشگل تر از تو هم اومد از لحاظ اخلاق به پای تو نرسید تو عزیز تر باشی

نه اینکه شوهرت و خانوادش  فقط از رو ظاهر قضاوت کنن 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

آره ای کاش تعریف نمیکردم🙄🙄نمیدونم چرا تو تلفن تریپ صمیمیت برمیدارم باهاش😒الان تنها چیزی که عایدم شد اینه که فهمیدم از نظر ایشون من خوشگل نیستم😕البته بجز ایشون همه میگن خوشگلم😬😬