2777
2789

خدا رو شکر بچه زنده موند بدون هیچ مشکلی تاپیک قبلیمو بخونید تا متوجه قضیه بشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3482691/زن-عموم-میخواد-بچه-هفت-ماهشو-بکشه?postId=112071283

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

مگه نگفتی بچه عقب موندست؟بهتر نبود سقط شه گناه داره بعد تولد عذاب بکشه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه نگفتی بچه عقب موندست؟بهتر نبود سقط شه گناه داره بعد تولد عذاب بکشه

اونا هم همین کارو میخواستن بکنن

ولی وقتی به دنیا اومده کاملا سالم بوده بدون هیچ مشکلی همه تو کار خدا موندن

زنده موند بدون مشکل یعنی چی؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

فعلا که هیچیش نیست ک همه چیش سالمه

دنیا اومده؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اونا هم همین کارو میخواستن بکنن ولی وقتی به دنیا اومده کاملا سالم بوده بدون هیچ مشکلی همه تو کار خد ...

عقب موندگی ذهنی که بدو تولد مشخص نمیشه آخه😐😐😐که شما میگی دنیا اومد اومد بدون هیچ مشکلی

نقص عضو و اینا بدو تولد مشخص میشه

عقب موندگی ذهنی بعد 2 سالگی و اینا خودش رو نشون میده

حالا انشالله که سالم باشه

.Pain🔥you made me a believer

اونا هم همین کارو میخواستن بکنن ولی وقتی به دنیا اومده کاملا سالم بوده بدون هیچ مشکلی همه تو کار خد ...

عزیزم عقب مونده یه مشکل ذهنیه تو بدو تولد و نوزادی ک مشخص نمیشه

بعدشم اگه این همه غربالگری و آنومالی و ان تی کشک بودن چرا اجباری شده؟

سالم؟ شما که گفتین بچش صددرصد مشگل داره و سونو گفته بچتون عقب موندست

آره 

همچنان دکتر میگه احتمال داره موقع بلوغش مشخص بشه دعا کنید همچین چیزی نباشه

به عموم که تبریک میگفتیم میگفت نمیدونیم باید خوشحال باشیم یا ناراحت

بچه بیچاره وقتی دکتر گفته صددرصد عقب موندس کاش میمرد برای سالما این دنیا جای خوبی نیس چه برسه ب معل ...

دکتر گفته بود وقتی به دنیا بیاد چون زود به دنیا میاد احیاش نمیکنیم و نمیذاریم دستگاه ولی بچه که به دنیا اومده گریه کرده و همه چیش سالم بوده و احتیاج به احیا نداشته و گذاشتنش دستگاه

دکترش مونده بود فقط باعث شد سرخود بچه رو دوماه زودتر به دنیا بیارن

ولی همچنان میگه احتمال داره موقع بلوغش مشخص بشه که ایشالله همچین چیزی نمیشه

مامانم میگفت انقد هم بچه خوشگله بااینکه هفت ماهشه موهای بلند مشکی هم داره

چه جالب و چقدر خوشحالم بابتش. الان هیچ مشکلی نداره؟

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰