خواهرشوهرم خیانت دید و بخشید، بار دوم دید شوهرش کلی گریه و التماس کرد بازم بخشید، با سوم باز شوهرش گریه و التماس و دست رو قران و جون مامان و باباش رو قسم خورد و تو بری من خودمو میکشم راه انداخت، تا اینجا خانواده خواهر شوهرم اصلا از این جریانات خبر نداشتن بار آخری که بازن خیانت دید داداشاش و خانوادش فهمیدن نزاشتن دیگه خواهرشون برگرده تو اون زندگی و طلاق گرفت، خیانت هیچ وقت تموم نمیشه
در مورد ایران موافقم اما در مورد خارج زیادی اغراق کردی
واقعیته عزیزم چون اونجا کسی زن مطلقه رو قضاوت نمیکنه به زن مطلقه هم نمیگن دست دو زن با بچه هم میتونه ازدواج کنه همین ک کسی قضاوت نمیکنه مردا ب چشم طعمه و زن صیغه ای نگاش نمیکنن و خاستگار ب عنوان زن دوم و مرد یا از جامعه طرد نمیشن 99 درصد قضیست😊😊
واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما 😤😤🤨🤨
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهرحال باید یه جوری حالیش کنی که بفهمه برای تو این مسئله یه خط قرمزه و از این ببعد حواسشو جمع کنه حالا میخاد از ترسش باشه یا از احترام به خانواده ؛بهرحال دیگه حتی فکرشم نکنه
شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
ولله من گيج شدم تازه قانون چند همسري رو شنيدد كه تصويب شده اينديگه آخرشه تو مجلس گفته شده بشرامروز احتياجش به چند همسري خيلي زياده و اشكال نداره بگيره😏