نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 عنوان اسپرم كم تحرك 220 بازدید | 19 پست كيا با تحرك اسپرم كلاس آ ٤ و مورفولوژي ٢٠ و تعداد ٢٠٨ باردار شدن؟ طبيعي؟ يا iui/ivf؟ خانوما شوهرتون واريكوسل هم داشت؟ امروز جواب ازمايش همسرمو گرفتم خيلي نگران شدم بغد از ٩ ماه اقدام بي نتيجه ازمايش انجام داد خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️ 1398/08/21 | 00:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 208 میلیون منطورته؟همسر من کم تحرک و کم تعداد بود 4 میلیون با دارو درست شد خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4146 تعداد ۲۰۸ از چند؟ رنج ازمایشگاه چند بوده؟شوهرم عمل کردالانم رفتم تو سیکل ای یو ای
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 تعداد ۲۰۸ از چند؟ رنج ازمایشگاه چند بوده؟ شوهرم عمل کرد الانم رفتم تو سیکل ای یو ای quantity ميشه تعداد درسته؟؟؟؟ فقط زده ٢٠٨ نميدونم خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
saraa75 عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 662 شوهر منم تحرکش ۱۷درصد شاخصa و شاخص b۲۷درصد دیروز رفتم دکتر گف باید بالا ۴۰باشه روحیمو باختم خیلی با اینکه اصلا اقدام شروع نکردم سلامتی هرچی خوبه که بدش مائیم
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 208 میلیون منطورته؟ همسر من کم تحرک و کم تعداد بود 4 میلیون با دارو درست شد نميدونم راستش ميليونه عدده يا هزاره مشخص نكرده خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 شوهر منم تحرکش ۱۷درصد شاخصa و شاخص b۲۷درصد دیروز رفتم دکتر گف باید بالا ۴۰باشه روحیمو باختم خیلی با ... دكترتون چي گفت؟ راه خل نداد؟ چرا نا اميد سدي عزيزم؟ دارو ..، عمل اينهمه راه هست خيليا هم با وضع داغون باردار شدن فقط خدا بايد بخواد خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
saraa75 عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 662 دكترتون چي گفت؟ راه خل نداد؟ چرا نا اميد سدي عزيزم؟ دارو ..، عمل اينهمه راه هست خيليا ... از من تعداد و شکل تو رنج نرمال شاخص آ و بی هم رو هم ۴۵ ولی دکتر میگف فقط شاخص aباید بالا ۴۰باشه نمیدونم والا دارو ویتامینی داد ویتامین cو eهمین سلامتی هرچی خوبه که بدش مائیم
نسيnini مدیر استارتر عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 528 از من تعداد و شکل تو رنج نرمال شاخص آ و بی هم رو هم ۴۵ ولی دکتر میگف فقط شاخص aباید بالا ۴۰باشه نمید ... عزيزم ايشالله كه نتيجه ميگيريد نگران نباش خدا بزرگه خداجونم مرسي كه معجزتو نشونمون دادي❤️شكرت☺️
saraa75 عضویت: 1397/10/05 تعداد پست: 662 عزيزم ايشالله كه نتيجه ميگيريد نگران نباش خدا بزرگه چی بگم والا هنوز برا اولین بار میخوام ماه دیگ اقدام کنم سلامتی هرچی خوبه که بدش مائیم
مامان_شکولات عضویت: 1392/04/15 تعداد پست: 2662 شوهر منم تحرکش ۱۷درصد شاخصa و شاخص b۲۷درصد دیروز رفتم دکتر گف باید بالا ۴۰باشه روحیمو باختم خیلی با ... چرا باختی نگران نباشمال شوهر من ک افتصاحتر بود خدا بخواد میدهمن و همسرم با دکتر و دارو درست شو خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.
نازبانوجون عضویت: 1397/07/10 تعداد پست: 1936 عزیزم نگران نباش فقط بهش مرتب مولتی ویتامین بده خدایا شکرت
deniizzz عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 421 تعداد ۲۰۸ از چند؟ رنج ازمایشگاه چند بوده؟ شوهرم عمل کرد الانم رفتم تو سیکل ای یو ای من هم این ماه رفتم تو سیکل iui. کدوم مرکز انجام میدین؟ خدایا ممنونم ازت.. خودت ازمون محافظت کن
۱۲۵۹ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 4146 من هم این ماه رفتم تو سیکل iui. کدوم مرکز انجام میدین؟ حضرت مریم ساریویروز پریود شدم و از فرداشب داروهام شروع میشهلتروزول ۱۰ تااسترادیول ۱۰ تاسینال اف ۵تاروز ۱۱ هم سونوشما چی؟