2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

525 بازدید | 48 پست

سلام دوستان راهنماییم کنید چون واقعا کم آوردم

25سالمه, خیلی پرانرژی و فعالم, مثلا هر روز باشگاه و ورزش میکنم, کلاس موسیقی میرم و عاشق سازمم, کوهنورد حرفه ای هستم, و در کنار تمام اینها هم خانه دار و کدبانوی خوبی هستم هم همه جوره کم نمیزارم و همه چی تمومم, نکه مغرور باشم و از خود راضی, اینارو اطرافیانم بهم میگن حتی مادرشوهرم یه بار گفت همه بهت حسادت میکنن! تازه دانشجو هم هستم, اینارو گفتم بدونید خیلی فعالم حتی ساعتی تو روز وقتم خالی و به بطالت نمیگذره.

اما درعوض شوهری دارم که 5ساله باهاش زندگی میکنم نه اهل ورزش و باشگاه, نه کتاب نه موسیقی نه هییییچی اصلا کاملا خنثی تنبل و بی تفاوت به همه چی هستش, از لحاظ دوست داشتن چیزی برام کم نزاشته و ادعای عاشقی داره اما دو دنیای متفاوت داریم, تو این سالها هرکار کردم کمی علاقمند بشه و با من همراه بشه اصلا نشده, کارش فقط اینه بره سرکار بیاد خونه بگیره بخوابه یا سرش تو گوشی باشه, تو کارای خونه م خیلی شلخته و تنبله, سفره و ظرف غذاشو من باید بیام جمع کنم, به هیچی ام فکرنمیکنه حتی هیچوقت برنامه ای برای اخرهفته ها و بودن با من نمیزاره

هروقتم اعتراض کردم گفته تو درک نداری تو زن زندگی نیستی!

حتی گاهی دعواهامون بالا گرفته و توهین و بد دهنی میکنه,از کتک زدن اصلا ابایی نداره,  انتقاد پذیرنیس, میگه همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه, برو جدا شو من همینم!!!

.

بنظر شما من چیکار کنم؟ واقعا تو زندگیم سرد شدم, دلم میخواد کسی کنارم باشه حدقل کمی شبیه به خودم, پرانرژی و پرامید و فعال باشه نه خوابالو و تنبل و بی برنامه...و بدتر ازون عیب هاشو قبول نکنه,  هر روزم شده زجر کشیدن وقتایی که از سرکار برمیگرده و خونه اس!!

لطفا راهنماییم کنید چون دارم به جداشدن فکر میکنم

همیشه سعی کن همینجوری مستقل باشی.....میخای چیکار حالا😂

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نمیشه کرد عزیزم‌ بهتره زیاد بهش گیر ندی بدرک اگه اذیتت نمیکنه کاریش نداشته باش زندگی خودتو بکن

خیلی سخته زتدگی با آدم تنبل و خوابالو و همیشه خسته...  حتی کارای خودشو نمیکنه کلافم کرده, هرشب قهر و دعوا داریم, راحت میره میگیره ساعت ده شب میخوابه

وای چقد حوصله بری  طفلی شوهرت خدا کمکش باشه   قرار نیس چون تو تیزی همه مث تو باشن

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐