2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 48 پست
ممنونم عزیزم.  از لحاظ غذا فقط یک ساله بهش گرمی میدم, چایی هاش همه گرمه, و سردیجات رو خیلی خیل ...

قربونت عزیزم😚

راستشو بخوای منم مشکلم خیییییلی شبیه مشکل شماست

همسرم چاقه، خیییلی، ولی اصلا به سلامتیش اهمیت نمیده و وزنشو کم نمیکنه 😢

خییییلی نگرانشم و خیییییلی دوستش دارم و خیییییلی غصه میخورم، الان قند خونش تو وضعیت پیش دیابته و اگه با همین فرمون پیش بره به احتمال خیلی زیاد تا دو سه سال دیگه دیابتی میشه، کبدشم بشددت چربه 😭 الان که دارم تایپ میکنم اشکام سرازیر شدن ، خییییلی غصه میخورم خییییلی تلاش میکنم که نظرشو تغییر بدم که بسلامتیش فکر کنه ولی افسوس... سعی میکنم غذاهای خوب و در محدوده کالری مجاز بهش بدم ولی میره بیرون پیتزا و ساندویچ و سیب زمینی سرخ کرده و ... میخوره یا یعالمه بستنی و دسرهای کارخونه ای و چیپس و .... و میخوره... 😔 درمونده شدم...

ولی میدونی هیچوقت نمیگم چرا درصد زیادی از مردا به وزن ایده آل و سلامتیشون اهمیت میدن شوهر من اهمیت نمیده، چون میدونم هر مردی یه مشکلاتی به هر حال داره

شوهرمن همه جوره گوش شیطون کر خوبه ولی این مشکلات رو هم داره دیگه چه میشه کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قربونت عزیزم😚 راستشو بخوای منم مشکلم خیییییلی شبیه مشکل شماست همسرم چاقه، خیییلی، ولی اصلا به سلا ...

عزیزم کاملا میفهممت خیلی سخته جون بکنی بخوای بهش ثابت کنی دارم واست دل میسوزونم میخوام کمکت کنم میخوام درست بشی میخوام خوب و سالم و نرمال بشی ولی نمیخوان!  منم همسرم خیلی چاقه ولی خداروشکر سالمه. 

البته من زده شدم ازش حتی نصف اون عشقی که اول ازدواج بهش داشتمو دیگه ندارم چون میبینم کسی که به خودش انقد بی اهمیته چجوری میخواد به حرفای من اهمیت بده! 

ایشالا شوهرت بهتر شه عزیزم, همراهش شو تو ورزش شاید تو جواب گرفتی و اینکه دمنوش گزنه بهش بده قندو میاره پایین, بیشتر میوه خشک بزار دم دستش, هر روز براش متن سلامتی و ورزش و اینا بفرست و بترسونش از خطرات چاقی و دیابت,  منکه خیلی کارا کردم جواب نگرفتم و نتیجه نداد ایشالا تو نتیجه بگیری قربونت💛

عزیزم کاملا میفهممت خیلی سخته جون بکنی بخوای بهش ثابت کنی دارم واست دل میسوزونم میخوام کمکت کنم میخو ...

ممنون گلم، دمنوش گزنه پیشنهاد خیلی خوبیه، بهش میدم

ان شاالله شما هم به نتیجه دلخواه برسی 💚